| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michalbmw66 | ||
| Jak w temacie mam nokie 6210 Navi i gry n-gage instalują się ale jak otwieram programik n gage do włączenia gier ikonki gier są wyblaknięte i nie chcą się włączyć ;/ i ogóle mam problem z certyfikatami . próbowałem kilka sposobów na zhakowanie fona ale albo coś robię źle albo się nie da Xd ale raczej to pierwsze. Co mogę zrobić doradźcie coś. Z góry dzięki za pomoc | ||
| Jack | ||
| Powiedz jak możesz mieć problemy z certyfikatami jak n-gage zainstalowałeś _________________ |
||
| michalbmw66 | ||
tamten problem już rozwiązany teraz mam inny problem helloOX mi się zawiesza jak go włączę na Installing rootCerts... Co robić ?? :< |
||
| Jack | ||
| Jaką masz wersję hello ox? _________________ |
||
| michalbmw66 | ||
| 1.03 | ||
| Jack | ||
| Prehistoryczna wersja. użyj 2,02 lub 2,03 _________________ |
||
| michalbmw66 | ||
| Niestety przy instalacji wyskakuje mi '' Nie mozna zainstalowac oprogramowania przez certyfikat'' ; < przy werski hello 2.02 i 2.03 ; <<< cry | ||
| Jack | ||
| Chyba: <nie można zainstalować. Ograniczone przez certyfikat>? Skąd masz certyfikat? Czy jest on napewno pod twój numer imei? _________________ |
||
| michalbmw66 | ||
| ceryfikat mam z http://cer.s603rd.cn/ i i i i i jest napewno pod moj imei bo wersja 1,03 mi sie instalowala ;p no no i ''nie można zainstalować. Ograniczone przez certyfikat'' Nie pisz posta pod postem//Jackson |
||
| chucky | ||
| michalbmw66, wyrób sobie na imobile lub na opda, tylko będziesz musiał trochę na niego poczekać bo opda ma jakieś problemy _________________ |
||
| miechu | ||
krystiankandefer napisał/a:
|
||
| speedie06 | ||
| Ja mialem jakas stronke od anglikow ktorzy wysylali twoj imei do japoncow i oni wytwarzali twoj certyfikat i klucz w ciagu 24h. Kurcze tylko nie moge sobie przypomniec nazwy stronki ;/ jak cos bd wiedzial na ten temat to napisze ;] PS. Stronke znalazlem u wujka Google ;] _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pytanie Nokia 6210 Navigator |
Pytania i Problemy z telefonami | T@mek | |
Nokia 6210 Navigator original theme |
Tematy | BoRoS | |
[6210 navigator] Błąd w instalacji konfiguracji WAP |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[6210 Navigator] Hackowanie Symbiana dla zielonych. |
Pytania i Problemy z telefonami | KovaL | |