| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| arturo1 | ||
Najnowsza wersja TUTAJ 7Zip Unpacker to alternatywna aplikacja dla telefonów z systemem Symbian S60v5 w stosunku do aplikacji FreeUnRAR. Najnowsza aplikacja radzi sobie w pełni z rozpakowaniem plików zapisanych w formacie .zip z poziomu telefonu. Jeśli posiadasz telefon Nokia: 5800XM, 5530XM, 5230, N97, N97 Mini, X6; Sony Ericsson Vivaz lub Satio, czy też telefon Samsung i8910 Omnia HD powinieneś zaopatrzyć się w tą aplikację. Pobieranie / Download:
|
||
| bartekzero4 | ||
| Rary tez wypakowuje? Mam satio i unrar sie zawiesza przy wypakowywaniu... | ||
| chucky | ||
| chyba tylko zip, zresztą sprawdź i napisz _________________ |
||
| bartekzero4 | ||
| Sprawdziłem, chyba tylko zip bo rar-ów nie widział ( zip-ów na telefonie nie miałem, wiec nie wiem jak z nimi sobie radzi) . | ||
| patrikos23 | ||
| 7zip Unpacker v0.02 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | ||
7-zip Unpacker v0.05 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| artuuu112 | ||
| Zainstalowałem wersję 0.02 ponieważ tylko ten link był aktywny. Program nie obsługuje ani archiwów rar ani zip, jedynie format 7z. | ||
| Undisputed | ||
| artuuu112, ściągnij sobie X-plore.jest lepszy.napewno obsługuje rar _________________ |
||
| A.Wesker | ||
| Najlepszy jest WinRar w sis _________________ |
||
| artuuu112 | ||
wiem o tym bo już od dawna korzystam z X-plore:) Zgadzam się, jest lepszy, bo obsługuje nie tylko pliki rar ale też zip, a ten program zainstalowałem z czystej ciekawości _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
7-zip Unpackerotwieranie plików w formacie .7zip |
Aplikacje | patrikos23 | |