| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartekzbartek | ||
witam.chciał bym korzystać z gier które wykorzystują Accelometer a do tego są potrzebne sterowniki których nie mogę znaleść jeżeli ktoś ma to prosze o podanie linku |
||
| Jack | ||
| Spróbuj tego Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bartekzbartek | ||
niestety wyskakuje błąd certifikatu _________________ |
||
| Jack | ||
| Będziesz musiał złamać system aby to zainstalować Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| bartekzbartek | ||
| a czy jest jakieś ryzyko popsucia telefonu ? _________________ |
||
| Jack | ||
| Nie ma. To tylko wyłączenie blokady certyfikatów dzięki czemu będziesz mógł instalować wszystkie programy gry itp _________________ |
||
| bartekzbartek | ||
| ok. już chciałem złamać system ale trzeba zainstalować pythona a mi wyskakuje błąd certyfikatu i nie wiem co mam zrobić. _________________ |
||
| Jack | ||
| A po co Ci python do tego? Jest on zbędny. Twój telefon prawdopodobnie złamiesz hello oxem _________________ |
||
| ramzestoja | ||
| Do łamania skorzystaj z tego -> REKLAMA Przedtem jednak musisz wyrobić sobie certyfikat -> REKLAMA Zakaz reklamowania stron//Jackson Edit by BoRoS : ramzestoja raz Cie juz upomniałem . Przeczytaj regulamin albo warn następnym razem ! Edit: Przepraszam już się poprawiam. Temat już jest na forum zapraszam na stronke: http://symbiane.pl/lamani...loox-vt2213.htm I nie pisz posta pod postem//Jackson |
||
| ramzestoja | ||
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bartekzbartek | ||
| a o co chodzi że mam podpisać tego helloxa ? | ||
| ramzestoja | ||
| Musisz sobie wyrobić własny certyfikat i podpisać nim aplikacje póki nie masz jeszcze złamanego systemu w telefonie. Podsuwam ci temat z forum który pomoże ci wyrobić sam certyfikat a potem za pomocą tego podpiszesz dana aplikacje. http://symbiane.pl/jak-wy...kat&start=0 |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
n-gage na innov8 |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
samsung innov8 i8510poszukuję aplikacji |
Szukam | camel25 | |
[innov8] Jak wgrać soft? |