| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BoRoS | ||
| Gry nie instalujemy bezpośrednio w instalatorze w Pc Suite, tylko wrzucamy instalkę z grą na telefon i dopiero instalujemy. Możemy to zrobić np. przez: FeXplorer który jest na forum. Gra waży ponad 4,8 MB. Gra sprawdzana na N70. Działa w 100%. Nie jestem do końca pewny czy działa na Nokii 6630, ale chyba tak. DOWNLOAD: Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| jaguar2525 | ||
| BoRoS, mógłbyś dać nowe linki? | ||
| SimonePepe | ||
| Czy ta gierka będzie działać na nokie n900? Wersja oprogramowania na fonie :rozszerzony symbian czyli maemo 5 | ||
| Laki1231 | ||
| SimonePepe, jaki rozszerzony symbian znowu. To nie ten format pliku pod maemo5 który jest na linuxie z tego co się orientuje _________________ |
||
| SimonePepe | ||
| To jest następca symbiana zgadza się że wykorzystuje linuxa ale w połowie jest symbianem . | ||
| Laki1231 | ||
| SimonePepe, to musisz sprawdzić sobie, na 90% Ci to nie odpali ze względu na rozdzielczość jaką ma gra a ekran n900. I nie ma następcy nadal jest symbian pod nowym kodem np n8, e7, 701 _________________ |
||
| SimonePepe | ||
Według mnie mylisz się poniewaz są nowe aktualizacje symbiana które są robione przez hakerków a za to maemo 5 jest orginalny zrobiony przez nokię prawda że wykorzystuje linuxa ale jest tzw. ulepszoną wersją symbiana. |
||
| Laki1231 | ||
| SimonePepe, Symbian Belle jest od nokii a nie od hakerów i dużo szybszy niż poprzednie wersje systemu. Dla mnie maemo to odrębny system bo prawie nic z symba nie idzie na nim, wina jak już pisałem to rozdzielczość _________________ |
||
| SimonePepe | ||
| Wszystkie gry symbian z [reklama] działają bez zarzutu mam na nim android market , samsung apps , ovi sklep ,java .Faktycznie może być problem z rozdzielczością ale różnica jest niewielka więc powinno działać ponieważ wtedy obraz będzie mniejszy lub jakość gorsza. | ||
| Laki1231 | ||
| SimonePepe, no to sprawdź mało kto ma n900 i sam chciałem sobie kupić swego czasu ale jest zbyt duża. _________________ |
||
| SimonePepe | ||
| Według mnie nie jest wcale taka duża poniewaz mam htc hd2 od pojawienia się go na rynku więc troche go już mam i twierdze ze jest troche wiekszy. Lubie duże telefony bo są lepsze od mniejszych. | ||
| Laki1231 | ||
| SimonePepe, Jest za duży max to Galaxy SII, n900 jest gruba to miałem na myśli Assassin stąd lepszy http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Assassins Creedprzygodowa |
Gry | borek691 | |
Assassins creed 2 |
Szukam | damian1009 | |
Assassins Creed |