| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Gloobi | ||
| Beznadziejne Reklamy by Ray Z NUDÓW POSTANOWIŁEM SPISAĆ PARĘ REKLAM KTÓRYCH NIE CIERPIĘ...HMM, OTO ONE - 1.Reklama Calgonu - przedstawia się ona mniej więcej tak: chłopczyk sunie po domu hulajnogą(ciekawe, od kiedy jeździ się hulajnogą w domu...), wjeżdża do łazienki(nie no, naprawdę przesada...), gdy mama zatrzymuje go okrzykiem w stylu "stop łazienka zalana". mama lamentuje nad zalaną łazienką, gdy nagle znikąd pojawia się jegomość z paczką calgonu w dłoni i mówi jej że "pranie bez calgonu to jakby pani syn jeździł hulajnogą bez kasku", a ona zamiast spytać go jak , i poco tu wszedł, odpowiada "nigdy bym na to nie pozwoliła, i bierze od niego paczuszkę calgonu. Bezsens. 2.Reklamy Vanishu - ogólnie cała grupa reklam typu "nie pierzesz w vanishu, nigdy nie będziesz miał czystych ubrań". By nie zanudzać , nadmienię tylko moje dwie "ulubione"... * idzie sobie kobieta przez sklep, i sięga po proszek do prania, gdy nagle wybiega inna baba, wytrąca jej go z ręki i woła "nie popełniaj tego błędu co ja!"(tak jakby od zakupu proszku zależało życie tej drugiej...) a tamta zamiast porządnie się wkurzyć, prosi by ta opowiedziała jej swą historię o zalanym domu, ona opowiada...bla,bla. W końcu kończy i mówi że dziś używa już tylko vanishu.(albo to była reklama calgonu, nie wiem... w każdym razie gupia że hej XD). *dwoje dzieci brudzi bluzę, której nie lubią. a mama , zamiast solidnie ich opieprzyć, mówi tylko - ojej, jak ja to spiorę. oczywiście jak zawsze znikąd pojawia się jakaś uprzejma pani, i daje jej vanish. tamta pierze rzeczy i potem głaszcze dzieci po głowie, a one iddą się bawić. hmm...czy tylko ja czuję że coś jest nie tak? i jeszcze jedno - zauważyliście że w większości reklam vanishu bluzka po wyjęciu z pralki jest od razu wysuszona i uprasowana? ciekawe... 3.Reklama Activii - Pomyślmy - czego to już nie było... Jogurty na trawienie, uzdrawiające bo obniżają choresterol (sic!). Tylo czekać jak dadzą jogurta leczącego AIDS XD. Mnie zawsze rozwalał jeden cytat w jednej z reklam, a mianowicie... -To moja siostra. A to moja mama. (A siostra na to) -I moja też! No głupota totalna...XD Dobra... Mógłbym tak pisać w nieskończoność, ale żę już 02.00 na zegarze to kończę i idę w końcu spać. Dobranoc. Ps. Fani Gothica! Zerknijcie na moje filmy na ytube - Mój login - hfgfdcrdtred (nie, głupszego nie było;)) Link do mojego kanału na yt - Pobieranie / Download:
No to naprawdę dobranoc, bo słysze ruchy w pokoju obok. Rodzinka zaraz wpadnie mnie skontrolować czy nie gram czasem w kompa...XD Ray _________________ |
||
| Rasmey | ||
Dobre |
||
| Enzo12 | ||
| Activia ;d Tego jeszcze nie grali. Ojj sorry grali w tej reklamie ;p _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reklamy w komórkach są coraz sprytniejsze |
Newsy | xJAmaTOx | |
Nokia N9 - najkrótsze reklamy świata... |
Newsy | Laki1231 | |
Reklamy BlackBerry reklamują... Androida! [wideo] |
Newsy | Laki1231 | |
Reklamy Play trafiają do gier [wideo] |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |