Autor Wiadomość
Szymuś Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 16 Sty 2010 08:50 Cała prawda o naszoklasistach  

Oto filmik pokazujący jak robią maniaki naszej klasy kod emotikony: ;D

Pobieranie / Download:

ziomek Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 16 Sty 2010 09:06  

Prawidłowo ,wiecie co mnie najbardziej wkurza jak się maniaki NK chwalą ile mają znajomych a zwykle nie znają nawet połowy z nich ,Ludzie normalnie powariowali przesiadują na NK godzinami po to by pisać lipne komentarze itp .Naprawdę NK to praktycznie jedyny serwis którego nie lubię .

Oglądnijcie sobie to pomyślcie nad tym chwile :

Pobieranie / Download:

d00b Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 10:27  

ziomekthebest napisał/a:
  • Naprawdę NK to praktycznie jedyny serwis którego nie lubię .

a fotka kod emotikony: :D ?

longeret Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 01:04  

Innominate, ostry materiał zapodałeś... Ciekawe co sobie teraz myśli ten koleś co "naszą- klasę" wymyslił, ale on pewnie teraz nie myśli o swoim portalu bo wziął za niego kupe kasy i może pierdzieć w stołek do końca życia kod emotikony: :D

ziomek Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 02:45  

Opis:
  • Innominate, ostry materiał zapodałeś... Ciekawe co sobie teraz myśli ten koleś co "naszą- klasę" wymyslił, ale on pewnie teraz nie myśli o swoim portalu bo wziął za niego kupe kasy i może pierdzieć w stołek do końca życia kod emotikony: kod emotikony: :D

On żadnego filmiku nie zapodał tutaj tylko ja i szymus ,innominate fotka mnie jeszcze aż tak nie wkurza to portal który ma na celu pokazanie się i spełnia obowiązek ,tylko ze mnóstwo badziewia tam jest gwiazdki itp za które płacisz .

Szymuś Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 03:01  

Wszystkie portale typu fotka, nasza-klasa, facebook itp. prędzej czy później ulegną komercjalizacji, niektóre z nich już to zrobiły, nie oszukujmy się, takie portale są robione tylko i wyłącznie dla pieniędzy kod emotikony: ;)

ziomek Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 03:10  

Ja rozumiem że portal musi się z czegoś utrzymać i coś na tym zarobić ale ze aż tak .

Szymuś Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 17 Sty 2010 03:24  

ziomekthebest, w dzisiejszych czasach komercja jest prawie wszędzie kod emotikony: ;)

longeret Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 18 Sty 2010 12:48  

ziomekthebest napisał/a:
  • Opis:
    • Innominate, ostry materiał zapodałeś... Ciekawe co sobie teraz myśli ten koleś co "naszą- klasę" wymyslił, ale on pewnie teraz nie myśli o swoim portalu bo wziął za niego kupe kasy i może pierdzieć w stołek do końca życia kod emotikony: kod emotikony: :D

On żadnego filmiku nie zapodał tutaj tylko ja i szymus ,innominate fotka mnie jeszcze aż tak nie wkurza to portal który ma na celu pokazanie się i spełnia obowiązek ,tylko ze mnóstwo badziewia tam jest gwiazdki itp za które płacisz .

Racja nie na ten nick nacisnąłem..., a co do dyskusji to bardzo smutne jest to co się zrobiło z "naszej-klasy" bo pomysł był dobry, sam dzięki tej stronie odzyskałem utracone kontakty. Odwiedzam tą "n-k" raz na tydzień tylko żeby sprawdzic nowe wiadomości, nie przyjmuje zaproszeń od osób których nie znam i osobiście "leję" na te wszystkie nowe udogodnienia w postaci "śledzików"...

Szymuś Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 18 Sty 2010 02:12  

Apropo śledzików, to ludzie zamiast olać te wszystkie gówna, to płaczą, że tego nie chcą, a i tak dalej siedzą na nk, głupie jak dla mnie kod emotikony: ;)

ziomek Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 18 Sty 2010 04:12  

W sumie nie raz tak jest , człowiek siedzi na nk by odnowić stare kontakty i poznać nowych ludzi ,ja olewam te śledziki eurogąbki ale to jest wkurzające .Wiem jedno gdybym ja nie zrobił sobie konta na NK to ktoś by to zrobił przede-mną na moje imię i nazwisko i zaczął by szargać moją reputacje a na to nie mogłem pozwolić i w zasadzie tylko dla tego zrobiłem sobie tam profil .

longeret Cała prawda o naszoklasistach Napisany: 18 Sty 2010 06:19  

Wiecie wszystko jest dla ludzi , "n-k' było w zasadzie dla wszystkich bez większych wyjątków (młodych, starych), ale po tym co zobaczyłem na załączonych linkach do youtube no to ręce opadają i nóż się w kieszeni otwiera...jak wogóle ktoś się nie wstydzi dodawać takich durnych zdjęć z siekierą w tle ( na fikcyjnych kontach to wiadomo o co chodzi) Przecież zakres wiekowy osób korzystających z naszej - klasy jest ogromny... chyba jednak człowiek w każdej dziedzinie dąży do samodestrukcji i samozniszczenia... udoskonalając na siłe te rzeczy, których udoskonalać nie trzeba...