Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ?
(6) Tak, jak najbardziej! Wspaniałe forum lcap58%rcap 58% [ 52 ]
(5) Tak, ale czegoś mi tu jednak brakuje... lcap29%rcap 29% [ 26 ]
(4) Może być lcap4%rcap 4% [ 4 ]
(3) Tak sobie lcap2%rcap 2% [ 2 ]
(2) Słabe forum lcap2%rcap 2% [ 2 ]
(1) Kompletnie NIE! lcap3%rcap 3% [ 3 ]
Autor Wiadomość
pawelooss Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 31 Sty 2010 10:08  

Nie ma tu jakiegoś tematu przewodniego, czegoś, co popychałoby je do przodu w swojej oryginalności. Forum z downloadem, tak jak każde inne, choć przyznam, że jedno z tych lepszych.
Autor postu otrzymał pochwałę.
Kartezjusz22 Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 01 Cze 2010 03:55  

Jak dla mnie najlepsze forum o symbianie. Ciekawy design forum i odpowiedni podział działów. No i panowie Moderatorowie są pomocni i nie rzucają warnami z byle okazji. Dzięki temu panuje mila atmosfera.

T@mek Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 01 Cze 2010 05:02  

Chociaż jestem tu od wczoraj podoba mi się i powiem że jest zajefajnie co do atmosfery się nie wypowiem bo na ten temat nic jeszcze nie wiem ale bardzo się chwali ze jest duużo aplikacji i gier w dziale s60v3 bo akurat mam tego symbiana xd
darkonx Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 24 Lip 2010 10:25  

Forum jest full wypas, wszystko poukładane wg. różnych kryteriów, co jest bardzo pomocne i łatwo jest znaleźć to czego się szuka kod emotikony: ;P Stylistyka też niczego sobie kod emotikony: :P tylko ten baner z iPhone'm aż w oczy kole xd

ziomek//chyba chodzi ci o logo a nie baner

MaTySeK721 Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 23 Sie 2010 12:11  

Jestem bardzo zadowolony ze strony. Przeglądając różne strony z grami, aplikacjami na symbiana były mało opisane i nie wiadomo nawet było na jaką wersje jest dana aplikacja, bądź gra. Szperając internet natknąłem się na tą ciekawą stronę. Od razu mi się spodobała. Jest na niej wszystko !!! Od razu się zarejestrowałem kod emotikony: :) Bardzo polecam stronę każdej osobie !

nikus287 Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 23 Sie 2010 04:33  

Strona bardzo bardzo fajna, znalazłem tutaj wszystko co potrzebowałem, admini i moderatorzy znają się na rzeczy, ogólnie mi niczego tu nie brakuje. Ja znalazłem tutaj pomoc na swoje pytania i każdy kto zapyta o stronę o symbianie od razu z czystym sumieniem powiem, że Symbiane.pl to najlepsza strona jaką znam.

Majuss Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 19 Wrz 2010 07:02  

Jestem tu od paru dni i jestem bardzo zadowolony. Pomoc pierwsza klasa. Szczególne dzięki dla Jackson'a za pomoc na pw. Byle tak dalej kod emotikony: ;D Pozdrawiam.
fiszkon Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 22 Gru 2010 09:47  

Jak dla mnie strona "bomba kod emotikony: :D "
Miła atmosfera, pomocni modzi itp.
Spodobało mi się od razu i mam nadzieję, że uda mi się tu miło spędzić czas kod emotikony: :]

patrikos23 Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 22 Gru 2010 09:51  

Wg mnie jedno z najlepszych forów o symbianie w necie. Niby dlaczego spedzam tu tyle czasu kod emotikony: :D . Normalnie rewelka-ekipa zresztą też rewelka kod emotikony: :thumbup:

waher Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 30 Gru 2010 11:00  

Czegoś mi tu jednak brakuję...
To nie jest "apokalipsy", dużo mi brakuję z tamtego forum ,ale i tak jest niezłe kod emotikony: :)

Moje spostrzeżenia,to tylko za duży bałagan co do postów. Ciężko się połapać.
Jakoś takie mało wyraźne jest. Ale fakt faktem, informacje i atmosfera na tym forum gicio.
MRacheron Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 31 Gru 2010 03:06  

Forum wymarło...
Skowron633 Czy jesteś zadowolony/a z symbiane.pl ? Napisany: 07 Sty 2011 10:19  

Kiedys szukałem jakiejs strony z darmowymi grami i kilka razy natknąłem sie na SYMBIANE ale sie nie zarejestrowałem no ale poltem nic w necie nic nie mogłem znalezc innego wiec spróbowałem i nie żałuję. Ogólnie Super, a forum jest intuicyjne i wygląda jakby to był ekran symbiana.

« 1 2 3 4 5 »