| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Pitreq | ||
| Witam. Mam pytanie dotyczące zmiany softu do Nokii z systemem S60v3. Kupując telefon miałem wgrany soft od Orange, ale chciałbym go zmienić na ten od Nokii, gdyż tamten podobno się tak często nie ścina. Dowiedziałem się, że trzeba zmienić jakiś Product Code. Chciałbym się dowiedzieć, jak to zrobić i ogólnie dowiedzieć się, jak wgrać ten nowy soft. |
||
| Jack | ||
| Do zmiany Product code użyj NSS a to jest polski PC do tego telefonu Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Pitreq | ||
| I wystarczy tylko zmienić ten Product Code i zaktualizować soft przez NSU? | ||
| Jack | ||
| tak _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Pitreq | ||
Wielkie dzięki. Po kilku próbach udało się wreszcie zainstalować ten nowy soft. Pochwała się należy. Problem rozwiązany więc zamykam//Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Lista polskich Product Code |
Modyfikacje | lui754 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Zmiana product code pytanie |
Pytania i Problemy z telefonami | Misiekk0507 | |
Co daje zmiana ' Product Code ' ? . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F.Sposób przy użyciu J.A.F. 1.98.62 |
Hacked Symbian/Flashing | deltanet | |
Zmiana Product Code i flashowanie telefonów BB5 |
Hacked Symbian/Flashing | lui754 | |
Zmiana Product Code za pomocą Nemesis Service Suite. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
[X6] Product code |
Pytania i Problemy z telefonami | rafal1295 | |