| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| flaaj | ||
| co to jest efekt kastor? ;O | ||
| ziomek | ||
| Po pierwsze obejrzyj film Pobieranie / Download:
Po drugie efekt kastora jakby to prosto ,wyjaśnić jest to efekt przejścia w menu . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Raziell | ||
| Wszystko pięknie lata na mojej N97 z softem 21.0.045 Więcej animacji do pobrania Pobieranie / Download:
|
||
| MaCDrG | ||
| Witam, mam pytanie, trzeba lamac fona zeby zainstalowac tego Kastora? Bo ROMpatcher wogole nie odpala mi na 5530 a jak prubuje zainstalowac bezposrednio plik c2Z to wyskakuje mi 100111001101000 etc Pytam bo skzoda mi lamac wczoraj odebranego telefonu ;( a efekty sa kolosalne (nokia w nowym sofcie powinna wprowadzic owe animacje KONIECZNIE! ) |
||
| chucky | ||
| tak system musi być złamany _________________ |
||
| kowalwwy | ||
| Witam mam wszystko zrobione jak w opisie ale po odpaleniu patcha zawiesza mi sie telefon w czym może być problem, mam 5800 | ||
| Raziell | ||
| Najlepiej wygenerować swój patch c2z tworzy się go z tego pliku z: \ sys \ bin \ EFSrv.dll _________________ |
||
| Triarii | ||
| Będzie śmigać na 5230?? EDIT: Chyba nie będzie bo jak wgram c2z to sie telefon resetuje ciągle. ;( |
||
| grzechu93 | ||
| Prosiłbym o wrzucenie tych pliczków na inny serwer( najlepiej gdyby nie był to też rapidshare... niestety radiówka). Te niestety ściąga mi z błędem i wyświetla "uszkodzone archiwum". Za pomoc z góry dziękuję... Pozdrawiam |
||
| ziomek | ||
MIRROR 14 serwerów Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| grzechu93 | ||
| Wielkie dzięki. Podejrzewa iż pierwsze archiwum jest uszkodzone. Jeśli ktoś ma działające to archiwum może zuploadować. PS. Pobierałem kilka razy z różnych serwerów i nic nie pomaga. Zresztą jak na programy + efekty 83.6 kb wydaje mi się mało. |
||
| Jack | ||
| Spróbuj pobrać ponownie. Może wystarczy. _________________ |
||
| « 1 2 3 4 5 6 7 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pełne Efekty Kastor na Fp1 i Fp2!Efekty kastor w menu telefonu |
Modyfikacje | Jack | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Efekty kastor |
Szukam | kris110187 | |
Nokia 5230,5530, X6, 5800,N97 Certyfikat |
Pytania i Problemy z telefonami | gaweleek | |
Garmin Mobile XT Nokia 5530, 5800, N97nawigacja samochodowa na telefon |
Aplikacje | deltanet | |
Performance N97/X6/5800/5230/5530 Pack BoostPrzyspiesz działanie swojego telefonu |
Modyfikacje | darkonx | |
(5530 5800) Konwerter muzycznyKonwerter plików .wav do .mp3 |
Szukam | robertolask | |
Aktualizacja oprogramowania dla telefonów Nokia 5530, 5800.. |
Newsy | Laki1231 | |
Co wybrać n97 mini czy 5800 XM |
Pogaduszki | maciekqm | |