| Temat Przesunięty przez: BoRoS |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | ||
| BoRoS | ||
No i jest... Wersja scrackowana znanej dobrze na platformie Symbian i nie tylko gry Fifa. Czym się ona różni od poprzedniczek? Poprawiono grywalność, zmieniono menu, dodano kilka nowych rzeczy, ulepszono grafikę, dodano obszerny samouczek... Zapraszam na boisko! Waga: 4,26 MB Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Romuś | ||
| Gwyn | ||
| jak to zainstalować ? | ||
| chucky | ||
| Gwyn, jak masz zainstalowane n-gage to wrzucasz do folderu n-gage i jak wchodzisz w aplikacje n-gage to samo sie zainstaluje _________________ |
||
| szalonyba | ||
| Mordo ja mam taki problem, ze jak instaluje to wyskakuje mi kominikat "file corupted" i dalej nie idzie nic zrobic, nie wiem w czym problem, jak myslisz ? | ||
| Jack | ||
| Instalowałeś może za pomocą aplikacji trk czy wrzucales od razu do folderu n-gage. _________________ |
||
| szalonyba | ||
| wrzucalem normalnie do folderu jak proboje zainstalowac TRK to wyskakuje kominikat, ze nie da sie zainstalowac tej aplikacji bo jest wbudowana, a jezeli wlaczam gre w n gage to pisze file corupted i dupa | ||
| Jack | ||
| Twój telefon być może nie pociągnie tego trk. zainstaluj gry z linku który na pw otrzymasz. _________________ |
||
| maniek528 | ||
| mam pytanie, czym różnią sie gry, np. ta wersja symbiana a na n-gage i mozna reupid? na inny serw |
||
| Jack | ||
| .Wersja n-gage płynniej i szybciej chodzi i ma mniej błędów. Reupload: Nie mój link Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Fifa 10Sportowa |
240x320 | Jack | |
FIFA 12Sportowa |
Gry | Normad21 | |
FIFA 12 |
Recenzje Gier i Aplikacji | Laki1231 | |
Fifa '12Sportowa |