Autor Wiadomość
Romuś FontRouter Napisany: 23 Maj 2009 10:28 FontRouter  

Opis:
  • FontRouter
    Program umożliwiający zmianę czcionek w telefonie.
    Kilka uwag dotyczących aplikacji:
    - wymaga podpisania
    - rozpoczynając instalację na N95 pojawi się komunikat o niezgodności aplikacji z telefonem. Ignorujemy tą informację i przechodzimy dalej. Nie będzie to miało żadnego negatywnego wpływu na nasz telefon.
    - po zakończonej instalacji, w folderze aplikacje nie pojawi się żadna ikona
    - następnie ściągamy sobie czcionki/jedna dodana w packu/, bądź tworzymy własne /które MUSZĄ w pełni obsługiwać język polski, bo w przeciwnym razie możemy narazić swój telefon na uszkodzenie/
    - dalej przy użyciu menedżera plików na kompie /np.Nokia PC Suite/ wchodzimy w>>>menedżer plików > pamięć telefonu lub karty(to zależy gdzie zainstalowaliśmy aplikację) > data > fonts > i tu wrzucamy TYLKO JEDNĄ wybraną przez nas czcionkę > następnie restartujemy telefon
    - jeśli postąpiliście zgodnie z instrukcjami, w waszym telefonie nastąpi zmiana fontów
    - nie wrzucam linków do czcionek,bo każdy ma odrębne gusta i powinien sam sobie wybrać odpowiednie kształty dla siebie. Czcionki mają rozszerzenie ttf.

Pobieranie / Download:

Mixterr FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 02:56  

A dałbyś jakiś link z innymi czcionkami?
Zajefajna aplikacja kod emotikony: :clap:
ziomek FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 04:10  

Tu masz troche czcionek urzytkownika blesio

Pobieranie / Download:

Upload jest mój ale czcionki przerabiał blesio żeby nie było że kradne uploady .

Mixterr FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 04:14  

Dzięki bardzo kod emotikony: ;D kod emotikony: :thumbup:
swistak1990 FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 07:30  

W opisie jest napisane ze mozna wrzucic tylko jedna czcionke jedna juz wrzucilem ale mi sie nie spodobala na telefonie wiec chcialbym ja zmienic ale nie mozna tej poprzedniej usunac jaka jest na to rada.
Mixterr FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 09:40  

Ja wyjelem karte z telefony i usunelem bo przez usb niemoglem
swistak1990 FontRouter Napisany: 19 Gru 2009 10:53  

No ja mam ten problem ze zainstalowalem to w pamieci telefonu
ziomek FontRouter Napisany: 20 Gru 2009 03:52  

No ja też mam na karcie pamięci ,jak masz w pamięci telefonu to nie wiem spróbuj ją usunąć albo zmienić na inną nie wiem .

swistak1990 FontRouter Napisany: 20 Gru 2009 06:08  

Juz sobie poradzilem nie znalazlem innego sposobu jak odinstalowanie aplikacji przez mndz. aplikacji no chyba ze ktos znalazl taki sposob to prosze o podzielenie sie ta informacja.
Pablo10 FontRouter Napisany: 04 Maj 2010 06:47  

mam pytanko bo pobrałem z tych linków fonrouter i co dalej??
Jack FontRouter Napisany: 04 Maj 2010 07:20  

Zainstaluj koniecznie na karcie pamięci a potem pobierz sobie jakąś czcionkę>uruchom program>wybrerz opcję>otwórz czcionkę>poczekaj kilka sekund>zrestartuj telefon>ciesz się nową czcionką kod emotikony: :)

lozamet12 FontRouter Napisany: 07 Maj 2010 03:19  

a jak zmienic na inna czcionke? bo mi wyskakuje ze nie mozna usuanc.
Juz mam trzeba pobrac Font router mananger
1 2 »