| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| nokiaspl | ||
Najnowsza wersja TUTAJ Jest to aplikacja pozwalająca na ustawienie dowolnego obrazka znajdującego się w pamięci urządzenia jako pełnoekranową tapetę. Przy instalacji należy zmienić datę o rok wcześniej. Obsługiwane telefony: 3250, 5700, 6110N, 6120C, E50, E51, E60, E61, E61(i), E62, E65, E70, E71, N73, N75, N76, N80, N81, N82, N91, N93(i), N95, N95 8GB. Pobieranie / Download:
/# Dodane - OPIS TEMATU "Wszystkie wersje" Usunięte - WERSJA PROGRAMU KryzeleK --------------------------- Mirrory by bartekzbartek v1.00 Pobieranie / Download:
1.01 Pobieranie / Download:
//Jackson |
||
| mati | ||
| Siema powiedz mi jak przy instalacji należy zmienić datę o rok wcześniej.Jak to sie robi? | ||
| Gamer | ||
Po prostu zmień przed instalacją |
||
| mati | ||
| Ale gdzie mam wejść żeby zmienić tą date o rok wcześniej? | ||
| BoRoS | ||
w Ustawienia ? D |
||
| pajox | ||
| To nic nie daje, bez podpisania się nie obędzie | ||
| HOLEK83 | ||
| mi tez on nie chodzi:-( | ||
| jacek1985 | ||
| Witam Mam problem z instalacja tej apliokacji , caly czas jest blad certyfikatu nawet po zmianie gaty o rok wczesnie . Prosze o pomoc !!! |
||
| Szymuś | ||
| jacek1985, Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| gruber000 | ||
złamcie symbiana i tyle powodzenia |
||
| IwNinG | ||
Dzieki, tego wlasnie szukałem bardzo przydatna aplikacja Na N73 ME dziala bez zarzutów btw. aplikacje podpisalem wlasnym certyfikatem i smiga zadnej daty nie trzeba bylo zmieniac_________________ |
||
| Hofer192 | ||
Mógłby ktoś napisać jak ją dokładnie ustawić? Bo jak ustawiam po swojemu to wyświetla mi sie tylko tapeta z motywu a nie to co chcę... |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Free-iDecompressMała aplikacja, która pozwala łatwo rozpakować pliki 7zip, RAR, ZIP i archiwa Rxx |
Aplikacje | patrikos23 | |
Papla.pl za free |
Pozostałe | BoRoS | |
Free-iDecompressMała aplikacja, która pozwala łatwo rozpakować pliki 7zip, RAR, ZIP i archiwa Rxx |
Free-iSMSJest to menadżer SMS'ów w stylu iPhona |
Free-iSMSMenedżer wiadomości w stylu znanym z iPhone'a. |
Aplikacje | Jack | |
Free signerProgram do podpisywania aplikacji na telefonie |
Aplikacje | Jack | |
Free ismsZmieniony wygląd pisania sms na widok w chmurkach |
Aplikacje | Jack | |
Free CellKarciane |
Gry | ziomek | |
pulWifi Ad-freeaplikacja odszyfrowuje hasła wifi |