| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | ||
| Program do podpisywania aplikacji na telefonie Pobieranie / Download:
Najnowsza wersja FreeSigner v1.01 Tutaj _________________ |
||
| MaTySeK721 | ||
| Pisze mi że nie można zainstalować aplikacji gdyż jest zabezpieczona certyfikatem. Powiesz mi jak podpisać? jak się podpisuje w telefonie czy w komputerze. Mógłbyś mi wyjaśnić bardzo bym prosił. _________________ |
||
| Jack | ||
| Tu poradnik http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm _________________ |
||
| Koli96 | ||
| A ja mam jakiś błąd: Nie można zainstalować aplikacji. Ograniczone przez certyfikat. A podpisałem już tą aplikację. Łamanie systemu nie wchodzi w grę. (Mam Nokię 5800 i nie chcę stracić gwarancji) |
||
| Jack | ||
| A po co podpisywałes tą aplikacje? Zainstaluj ją bez podpisywania. Przecież właśnie do tego jest _________________ |
||
| Koli96 | ||
| To samo. | ||
| patrikos23 | ||
FreeSigner v1.01 S^3/S60v5 Freeware by junnikokuki Jest to programik służący do podpisywania aplikacji certyfikatem co umożliwia instalacje bez łamania systemu. Programik posiada w sobie już pliki; - certyfikat i klucz Krótki opis: - w paczce znajdziemy już podpisana wersje aplikacji należy ją zainstalować w pamięci telefonu po instalacji wchodzimy w program pojawi się okno 'Add Task' klikamy -pojawią się 2 dyski C i E -wybieramy ten w którym mamy wrzuconą aplikacje do podpisania -Czyli jak wrzuciliśmy Aplikacje na kartę pamięci to wchodzimy do'Drive E" -jak wrzuciliśmy Aplikacje na pamięc telefonu wchodzimy do 'DRIVE C' -podświetlamy plik aplikacji tej ktora chcemy podpisac. - dajemy 'options i 'Add' - wyświetla się lista w ktorej mamy opcje; - Sign Sis - Self Sign Sis - Remove Sign wybieramy Self Sign Sis - później opcje i dajemy polecenie Go! pokaże się pasek postępu dojdzie do końca - wychodzimy z Aplikacji teraz na karcie pamięci\ lub telefonu pojawi sie podpisana juz aplikacja Changelog: - Wsparcie dla S^1, S^3 - kilka drobnych poprawek Pobieranie / Download:
Dubel scalony // Jackson _________________ |
||
| bartek50003 | ||
| A czemu dajesz "self sign sis" a nie "sign sis"?? _________________ |
||
| patrikos23 | ||
| Ja tego programu nie tworzyłem-tak już jest on napisany. _________________ |
||
| andre64 | ||
| Wyskakuje mi "Ważność certyfikatu wygasła". | ||
| the_naturat_com | ||
| To jest moje tłumaczenie. Info jest w zakładce o aplikacji. Jakaś świnia zastąpiła tylko info podczas instalacji: Opis:
Powinno być: Opis:
Proszę o zmianę załącznika na ten i dodanie odpowiedniego info w powyższym poście.. Pobieranie / Download:
Zakaz reklamowania // Jackson patrikos23 lepiej przyznaj się skąd miałeś FreeSigner v1.01 PL s60v5? Jako pierwszy wrzuciłeś go do sieci (sprawdziłem), więc jesteś podejrzany o modyfikowanie moich tłumaczeń.. |
||
| stankovi23 | ||
| patrikos23, the_naturat_com, załatwcie tą sprawę na pw.. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sign SIS Mobile SignerJest to aplikacja do podpisywania na telefonie aplikacji |
Aplikacje | Jack | |
Free-iDecompressMała aplikacja, która pozwala łatwo rozpakować pliki 7zip, RAR, ZIP i archiwa Rxx |
Aplikacje | patrikos23 | |
Papla.pl za free |
Pozostałe | BoRoS | |
Free-iDecompressMała aplikacja, która pozwala łatwo rozpakować pliki 7zip, RAR, ZIP i archiwa Rxx |
Free-iSMSJest to menadżer SMS'ów w stylu iPhona |
Free-iSMSMenedżer wiadomości w stylu znanym z iPhone'a. |
Aplikacje | Jack | |
Free ismsZmieniony wygląd pisania sms na widok w chmurkach |
Aplikacje | Jack | |
Free CellKarciane |
Gry | ziomek | |
pulWifi Ad-freeaplikacja odszyfrowuje hasła wifi |
Aplikacje | Undisputed | |
Free Un RarRozpakowywanie plików .rar |