| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adrian033 | ||
| przedsawiam program do nawigacji w raz z odblokowaną mapą TOPO przez wielu poszukiwaną w razie gdy Garmin nie będzie widział mapy w zestawach map należy zmienić jej nazwę np: 1.gmapbmap - mapa bazowa - nie wyszukuje adresów 2.gmapprom - mapa wbudowana 3 gmapsupp - mapa szczegółowa 4 gmapsup2 - mapa szczegółowa zapraszam do korzystania Pobieranie / Download: Program
Pobieranie / Download: mapa
Na stronie 3 wersja v5.00.60 a na stronie 4 wersja v6.0.10 |
||
| boldium | ||
zobaczymy jak ta wersja bedzie sie spisywac na mojej noki N73 bo mialem juz i nie wykrywalo mi modulu GPS zewnetrzny a wewnetrznego ten telefon nie posiada __________________________ no i to samo nie moge odnalesc swojego modulu GPS a mam go na bluethoot na nokia maws chodzi az piszczy a tu wogule nic nie chce mi wykrywac niech ktos mi pomoze to rozwiazac bo chce miec w telefonie wkoncu pozadna nawigacje Nie pisz posta pod postem tylko edytuj swój poprzedni//Jackson |
||
| Kartezjusz22 | ||
| A istnieje porządna nawigacja na s60v3? _________________ |
||
| Jack | ||
Tak Enola. Spróbuj użyć Sygic Mobile _________________ |
||
| Kartezjusz22 | ||
| A nie ma wsparcia przez neta? Tylko GPS? _________________ |
||
| Jack | ||
| Zawsze można to wyłączyć (a-gps) _________________ |
||
| boldium | ||
| siema nie wiecie czasem jak moge zrobic ze by w moim telefonie wykrylo zewnetrzny GPS a mam nokie N73 ktora nie posiada wewnetrznego bede bardzo wdzieczny bo juz 7 razy wywalalem ten program i instalowalem wciaz to samo nie moze mi wykryc nie wiem co mam robic | ||
| pit455 | ||
boldium napisał/a:
rozumiem, że w ustawieniach masz włączone "Użyj Bluetooth GPS" |
||
| Kartezjusz22 | ||
| Telefon z nadajnikiem GPS musisz połączyć przez Bluetooth. _________________ |
||
| HubertMysliwiec | ||
Garmin Mobile XT 5.00.50 PL WERSJA PRZEZNACZONA DLA URZĄDZEŃ Z SYMBIANEM. Najważniejsze zalety Garmin Mobile XT: * nawigacja głosowa * widok mapy 3D * nawigacja bez konieczności przełączania map * wyszukiwanie po kodach pocztowych (uzależnione od regionu) * automatyczne wytyczanie nowej trasy po zjechaniu z trasy wyznaczonej * wybór rodzaju pojazdu (osobowy, ciężarowy, uprzywilejowany...) * opcja trasy dla pieszego, rowerzysty * preferowanie rodzaju dróg * możliwość wyłączenia obszaru lub drogi * wyznaczanie objazdu * możliwość zapisania kilku tras * rejestracja śladu * dodawanie punktów pośrednich do trasy * możliwość optymalizacji trasy składającej się z kilkudziesięciu punktów przelotowych (algorytm komiwojażera) * integracja z kontaktami lub książką telefoniczna (w zależności od posiadanego PDA, tel. GSM) * funkcja PeerPoints - pozwala na wysyłanie aktualnej pozycji do innych użytkowników Garmin Mobile XT oraz nawigację do pozycji odebranej od innego użytkownika * możliwość ustawienia alarmów do własnych punktów POI (np. radary, punkty niebezpieczne). * prognoza pogody dla zadanej lokalizacji (wymaga dostępu do GPRS) Instrukcja instalacji znajduje się w paczce. LINK: Pobieranie / Download:
|
||
| rs8 | ||
| Zainstalowałem na noki c5 i nie chodzi chce otworzyć i nic | ||
| PapaAmericano | ||
| Na noki n95 działa wszystko jak należy. _________________ |
||
| 1 2 3 «» 11 12 13 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|