Autor Wiadomość
HolyGoalie Gdesk Napisany: 17 Lip 2009 01:21 Gdesk  

Gdesk

Całkowita zmiana interfejsu wraz z dodaniem nowych funkcji.
Paczki wyglądowe można pobrać w sieci gdy coś znajdę to będę aktualizował temat.
A jak narazie wygląd jak powyżej

-pobieramy paczkę i wypakowujemy
- podpisujemy wszystkie aplikacje w folderze "gdesk" a także "scarface.sisx" w folderze głównym. (chyba że mamy zhackowany fon)
-Tapety oraz plik "scandal.gdd" umieszczamy w folderze głównym na karcie pamięci.
-Instalujemy najpierw Gdesk (z folderu Gdesk) i wszystkie pliki z tego folderu a następnie "scarface.sisx" instalujemy wszystko na karcie.
-po instalacji uruchamiamy program i klikamy w ekran aż pokaże sie okno wyboru:
kompozycja->wczytaj kompozycje-> karta-> folder w którym jest plik scandal.gdd->i wszystko gra
miłego kombinowania i dochodzenia do dalszych funkcji

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Najnowsza wersja Tutaj

szymekdan Gdesk Napisany: 21 Sie 2009 07:16  

Używałem tego kilka dni:
Bardzo fajna aplikacja jeśli ktoś chce mieć na pulpicie bardzo dużo ikonek do programów, właściwie można na taki pulpit wsadzić dziesiątki ikonek. Takich pulpitów można skonfigurować co najmniej kilka (ja po dwóch dałem sobie spokój bo więcej nie było sensu konfigurować).
Doczepić można się np. do menu: programik wyraźnie w wersji rozwojowej bo bardzo duża część opcji z menu nie działa - nic się nie dzieje (na mojej 5800 tak jest). Inna sprawa jeśli chodzi o menu - część opcji po Polsku, reszta po angielsku.
Ostatecznie program "wyleciał" z mojego foniku przy okazji ostatnich porządków. Używam raptem dwóch aplikacji często, resztę mogę sobie odpalić z menu więc mi to nie potrzebne ale... jak aplikacji miałem na telefonie multum to zdecydowanie fajnie to wyglądało i dostęp do nich błyskawiczny!
Ogólnie programik ma swoje plusy i ma też swoje bolączki ale myślę że kolejne wersje je sukcesywnie wyeliminują.
nestor81 Gdesk Napisany: 11 Sty 2010 12:02 stan baterii  

mnie by interesowal program ktory pokazuje stan baterii nie kreskami ale w procentach
Szymuś Gdesk Napisany: 11 Sty 2010 02:19  

nestor81, a może to Cię zainteresuje? :

Pobieranie / Download:

kamil1111 Gdesk Napisany: 09 Kwi 2010 04:05  

Ale to jest wciąż aplikacja?? Bo wychodząc (minimalizując) Gdesk już tego ekranu nie ma kod emotikony: :(
intermag Gdesk Napisany: 07 Sie 2010 06:22  

Witam
No tak poczytałem i nic nie wyciągnełem z postów w momecie dodawania ikon ładuja sie jedna na poprzednia i nic z tym nie idzie zrobic jeno co cieszy to ze systemowe ikony wygladaja jak i phone ale mam jeszcze stare i nie moge ich usunąc z pulpitu a było by miło prosze o jakieś info drobne
bartekzbartek Gdesk Napisany: 03 Paź 2010 11:16 Gdesk  

0.33 d
Pobieranie / Download:
Galardo Gdesk Napisany: 13 Paź 2010 06:40  

Jakie jest hasło do tego pliku?

EDIT

Jackson napisał/a:
  • Jest na końcu uploadu z pierwszego postu

XD dla mnie to nie było oczywiste kod emotikony: :)
Jack Gdesk Napisany: 13 Paź 2010 07:00  

Jest na końcu uploadu z pierwszego postu

1999filipm Gdesk Napisany: 23 Gru 2010 02:26  

nestor81, to ściągnij sobie SPB Mobile Shell ;
Pobieranie / Download:

kod emotikony: :]

Linki dajemy w tagu code.// stankovi23
Undisputed Gdesk Napisany: 31 Sty 2011 08:07  

Slabe...duzo instalowania a zabawy...5 minut.lepszy jest SPB Mobile Shell.polecam

MrKubcio1 Gdesk Napisany: 14 Kwi 2011 06:25  

Ahh.. Wczytuje jedynie załączony temat scandal kod emotikony: :cry: Myślałem, że pójdzie coś bardziej zaawansowanego np. Maemo, ale jest tylko domyślne niebieskie tło. A zapowiadało się tak dobrze kod emotikony: :(
1 2 »