| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| HolyGoalie | ||
Gdesk Całkowita zmiana interfejsu wraz z dodaniem nowych funkcji. Paczki wyglądowe można pobrać w sieci gdy coś znajdę to będę aktualizował temat. A jak narazie wygląd jak powyżej -pobieramy paczkę i wypakowujemy - podpisujemy wszystkie aplikacje w folderze "gdesk" a także "scarface.sisx" w folderze głównym. (chyba że mamy zhackowany fon) -Tapety oraz plik "scandal.gdd" umieszczamy w folderze głównym na karcie pamięci. -Instalujemy najpierw Gdesk (z folderu Gdesk) i wszystkie pliki z tego folderu a następnie "scarface.sisx" instalujemy wszystko na karcie. -po instalacji uruchamiamy program i klikamy w ekran aż pokaże sie okno wyboru: kompozycja->wczytaj kompozycje-> karta-> folder w którym jest plik scandal.gdd->i wszystko gra miłego kombinowania i dochodzenia do dalszych funkcji Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Najnowsza wersja Tutaj _________________ |
||
| szymekdan | ||
| Używałem tego kilka dni: Bardzo fajna aplikacja jeśli ktoś chce mieć na pulpicie bardzo dużo ikonek do programów, właściwie można na taki pulpit wsadzić dziesiątki ikonek. Takich pulpitów można skonfigurować co najmniej kilka (ja po dwóch dałem sobie spokój bo więcej nie było sensu konfigurować). Doczepić można się np. do menu: programik wyraźnie w wersji rozwojowej bo bardzo duża część opcji z menu nie działa - nic się nie dzieje (na mojej 5800 tak jest). Inna sprawa jeśli chodzi o menu - część opcji po Polsku, reszta po angielsku. Ostatecznie program "wyleciał" z mojego foniku przy okazji ostatnich porządków. Używam raptem dwóch aplikacji często, resztę mogę sobie odpalić z menu więc mi to nie potrzebne ale... jak aplikacji miałem na telefonie multum to zdecydowanie fajnie to wyglądało i dostęp do nich błyskawiczny! Ogólnie programik ma swoje plusy i ma też swoje bolączki ale myślę że kolejne wersje je sukcesywnie wyeliminują. |
||
| nestor81 | ||
| mnie by interesowal program ktory pokazuje stan baterii nie kreskami ale w procentach | ||
| Szymuś | ||
| nestor81, a może to Cię zainteresuje? : Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| kamil1111 | ||
Ale to jest wciąż aplikacja?? Bo wychodząc (minimalizując) Gdesk już tego ekranu nie ma |
||
| intermag | ||
| Witam No tak poczytałem i nic nie wyciągnełem z postów w momecie dodawania ikon ładuja sie jedna na poprzednia i nic z tym nie idzie zrobic jeno co cieszy to ze systemowe ikony wygladaja jak i phone ale mam jeszcze stare i nie moge ich usunąc z pulpitu a było by miło prosze o jakieś info drobne |
||
| bartekzbartek | ||
0.33 d Pobieranie / Download:
|
||
| Galardo | ||
| Jakie jest hasło do tego pliku? EDIT Jackson napisał/a:
XD dla mnie to nie było oczywiste |
||
| Jack | ||
| Jest na końcu uploadu z pierwszego postu _________________ |
||
| 1999filipm | ||
| nestor81, to ściągnij sobie SPB Mobile Shell ; Pobieranie / Download:
Linki dajemy w tagu code.// stankovi23 |
||
| Undisputed | ||
| Slabe...duzo instalowania a zabawy...5 minut.lepszy jest SPB Mobile Shell.polecam _________________ |
||
| MrKubcio1 | ||
Ahh.. Wczytuje jedynie załączony temat scandal Myślałem, że pójdzie coś bardziej zaawansowanego np. Maemo, ale jest tylko domyślne niebieskie tło. A zapowiadało się tak dobrze |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
GDesk (Iphone)pozwala zupełnie zmienić wygląd interfejsu telefonu |
Aplikacje | Romuś | |
Windows 7 - Gdesk Theme |
Tematy | BoRoS | |