| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| T@mek | ||
GIF Booting v1.0(n5800xm)40.0.005 Opis:
Jeśli będziemy chcieli jakiś bootscreen musimy zmienić jego nazwę na startup.gif i wrzucić do c:\boot Hasło: symbiane.pl Pobieranie / Download:
|
||
| patroll1994 | ||
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| maxiu1122 | ||
| prosze o mirrora linku ;-) (chodzi mi o gif hacked) oraz male pytanko gdzie w nokii.5230 mam folder botss bo nie mogeposzukac(uzywam x-plorer'a) |
||
| Undisputed | ||
| maxiu1122, Pobieranie / Download: tutaj cos masz.
_________________ |
||
| maxiu1122 | ||
| wielkie thx a pomoze ktos gdzie mam zaladowac ten plik bo szukalem cala noc i nie moge poszukac:/ z gory dziekuje | ||
| Laki1231 | ||
| to jest cos nie tak opisane. Ja pierw hakowałem telefon następnie instalowałem aplikację sis z domyślnym jakimś ekranem boot i dopiero później tym folderze boot dźwięk i animację podmienialem na swoje bo ta instalka ten folder tworzyła. _________________ |
||
| maxiu1122 | ||
| ok wszystko dziala moja pomylka w nazwie pliku.problem rozwiazany wszystko dziala. THX | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Gif Tailortworzenie animacji GIF z pojedyńczych plików graficznych |
Aplikacje | lui754 | |
Gif Tailortworzenie gif-ów |
Aplikacje | stankovi23 | |
GIF Wallpapers |
240x320 | nowypl1 | |
Gif TailorEdytor grafiki |
Aplikacje | Jack | |
[2.2+] Animated GIF PlayerAplikacja do odtwarzania plików Gif w naszych telefonach. |
Aplikacje | patrikos23 | |
GIF Wallpapers for mobile phones |
240x320 | Szymuś | |
[5230] Gif na ekranie głównym |
Pytania i Problemy z telefonami | esa123 | |
[N73 ME] Jak ustawić obraz gif na tapetę ? |
Pytania i Problemy z telefonami | grzegorzek19972 | |
[N97 Mini] Powolne odtwarzanie animacji gif |
Pytania i Problemy z telefonami | teraxulek | |