| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymuś | ||
| killerontko, Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| killerontko | ||
dzieki bede nad tym pracował dalej |
||
| Sadzak | ||
| podłączam się do postu adiktor odnośnie Satio Ta dziwaczna chińska strona jeszcze nie wygenerowała mi certyfikatu a jestem już tam z miesiąc a dodatkowo teraz mają problemy z serwerem (co mnie dziwi bo to chińczycy )Można gdzieś złamać softa za opłatą jak np. simlocka? |
||
| fevernova | ||
| Można jeszcze złamać system na Nokii 6730c , wersja oprogramowania: 022.001. Wiem bo sam posiadam ten telefon. | ||
| Triarii | ||
| Czy można złamać w Nokii 5230?? Bo na liście jej nie znalazłem | ||
| chucky | ||
| Triarii, tak można helloOXem 2 i potrzebujesz jeszcze certyfikat z opda lub imobile _________________ |
||
| Triarii | ||
| Mam już certyfikat. Nie przeszkadza to, że HelloOX2 też jest też do symbiana s60v3? | ||
| chucky | ||
| Triarii, nie nie przeszkadza _________________ |
||
| westh | ||
| dlaczego nie został umieszczony w spisie telefon Nokia 6210 Navigator ? | ||
| Jack | ||
| Westh ten temat powstał już dawno temu i pewnie twój telefon nie był do złamania. _________________ |
||
| borowa28 | ||
| A może da się złamać na SE VIVAZ ?? | ||
| Jack | ||
| Na oficjalnej stronie hello ox twojego modelu nie ma na liście ale nic nie stoi na przeszkodzie aby spróbować. _________________ |
||
| « 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Nokia N86 (RM-484) v30.009 Hacked & Modded ENG & PL |
Zmodyfikowane Firmware | sieman0_programosy | |
Hackowanie najnowszych firmware s60v3 & s60v5 & S^3Złam Twój telefon z najnowszym softem! Aktualizacja 08.01.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
GB&WZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
&Watch |
240x320 | Err0r | |
Blades&Magic 3DRPG |
128x160 | BoRoS | |
Fast & Furious 5Wyścigi |
240x320 | Normad21 | |
Restart & Shutdownszybki restart i wyłączenie |
Aplikacje | stankovi23 | |