| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BoRoS | ||
Lista telefonów w których jest możliwość złamania systemu i w których jest to niemożliwe. Nokia w której jest niemożliwy hack, niezależnie od wersji firmware : Pobieranie / Download:
Nokia i telefony firmy Samsung w których jest możliwy hack, jeśli pozwala na to wersja oprogramowania. Pobieranie / Download:
Nokia i telefony firmy Samsung, które mogą być hacked ze wszystkich aktualnych wersji firmware. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| HolyGoalie | ||
| Dlaczego jest napisane, że w Nokii 5800 nie da się załamać systemu, skoro przed chwilą to zrobiłem ?;-) _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| chucky | ||
| n79 , n85, n96, 5800 i samsung innov8 i8510 da się złamać _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| HolyGoalie | ||
Opis:
Więc dlaczego tam pisze, że nie ? Chyba mała poprawka potrzeba _________________ |
||
| BoRoS | ||
Dzięki Otrzymaliście pochwały za info _________________ |
||
| patryk-88 | ||
| E51 (najnowszy firmware jest 220.34.37) Najnowszy firmware to 400.34.011, ale chyba jeszcze nikt go nie zhakował, złamanie symbiana w tym telefonie jest możliwe do wersji 300.xx.xx np 300.34.56 To tak na marginesie Proszę nie krzyczeć.Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| kolek1985 | ||
5530 nowy v11.0.054. Idzie złamac edit: V20.0.080 też złamany _________________ |
||
| adiktor | ||
| a w Se Satio da się? (na karcie mam jakis Install.exe co to jest ? może ktoś wie?) |
||
| Acik | ||
| adiktor niewiem co to jest, ale system da się złamać w SE Satio | ||
| Brzusio1966 | ||
| Witam, Podpowiedzcie proszę jak złamać symbiana s60v5 w Noki 5800 XM ? |
||
| chucky | ||
| Brzusio1966, Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| killerontko | ||
| witam i pozdrawiam proszę pomóżcie złamać system w noki 5800 xm z s60v5 próbuje od paru tygodni i mi to nie wychodzi jak podpisac certyfikaty ?? jakim programem ?? i wogule proszę o pomoc killerontko@interia.pl |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Nokia N86 (RM-484) v30.009 Hacked & Modded ENG & PL |
Zmodyfikowane Firmware | sieman0_programosy | |
Hackowanie najnowszych firmware s60v3 & s60v5 & S^3Złam Twój telefon z najnowszym softem! Aktualizacja 08.01.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
GB&WZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
&Watch |
240x320 | Err0r | |
Blades&Magic 3DRPG |
128x160 | BoRoS | |
Fast & Furious 5Wyścigi |
240x320 | Normad21 | |
Restart & Shutdownszybki restart i wyłączenie |
Aplikacje | stankovi23 | |