| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| milas | ||
| leo20, nie usuwa rzeczy z karty pamieci, wiec jesli masz zapisane kontakty i smsy na karcie, to nie usunie rzecz naturalna. | ||
| dziabunia12 | ||
| nie rozumiem mam zchakowany telefon wpisuje ten kod i wyskakuje komunikat operacja niedostepna :hmm: | ||
| emaen | ||
NNNorbi napisał/a:
|
||
| farkłajd | ||
| A ja mam pytanie czy po twardym resecie w serwisie mogą sprawdzić czy system był złamany czy nie, bo mam dylemat czy złamać i stracić gwarancję czy łamać | ||
| Jack | ||
Gdy złamiesz system a potem zrobisz hard format nikt się nie skapnie że coś było ruszane _________________ |
||
| agamiarz | ||
Mam problem po wpisaniu kodu *#7370# wyskakuje mi aby podać kod blokady i czego nie wpiszę to jest źle a żadnego kodu nie zakładałem. Próbowałem kombinacje typu 1234 0000 itd i nic.... pomóżcie |
||
| Jack | ||
| kod to 12345 _________________ |
||
| agamiarz | ||
dziękować zawsze myslałem,ze standardowe kody mają 4 cyfry.kod nie działa chyba tak jak powinien.Pozostawały mi wgrane stare motywy i część aplikacji.Myślałem,ze wszystkie sie usuną a tutaj niestety lipa i to do tego stopnia,że jak teraz chce wejść w PC Suite na kompie i usunąc te tematy to nawet nie pokazuj mi,że są zainstalowane.... |
||
| adderek | ||
| FYI: O ile pamiętam to *#7370# to *#SDR0# czyli twardy reset a *#7380# to *#RST0# czyli soft-reset. Czy w serwisie mogą dojść co tam było? Możę i tak. Czy w serwisie komuś się chce sprawdzać co tam było? Szczerze wątpię. |
||
| matrix99991 | ||
kolek1985 nie no spoko skasowało mi wszystkie pliki Bo takie miało zadanie i nie używaj tyle emotikon // Jackson |
||
| Undisputed | ||
| a jak wyciagne karte sim z telefonu to hard reset sie uda? _________________ |
||
| Jack | ||
| Tak _________________ |
||
| « 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Hard reset |
Pytania i Problemy z telefonami | melo | |
Hard ResetHTC |
Poradniki Android | Undisputed | |
[n96] Hard Reset |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiat | |
[C5-03] Hard reset telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | mat2224 | |
[N95] Hard Reset |
Pytania i Problemy z telefonami | damian19956 | |
[C5-03] Hard reset pytania ogólne |