| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| NNNorbi | ||
| UWAGA! Wykonanie poniższej czynności zupełnie wyczyści wasz system, tak jakby telefon dopiero co 'wyszedł z fabryki' (coś jak format wgranie nowego Windowsa na komputerze). Stracicie wszystkie dane zapisane na telefonie (nie dotyczy karty pamięci) oraz wszystkie zainstalowane aplikacje. Dlatego przed wykonaniem poniższej operacji polecam wykonanie kopii zapasowej kontaktów i innych cennych prywatnych danych. Zaletami twardego resetu jest otrzymanie czystego, niezaśmieconego (masą aplikacji pracujących w tle, ewentualnie wirusami) systemu. Operacja dostępna dla firmware'u v20 i wyższych. Pobieranie / Download:
|
||
| baginiak | ||
| A dla noki N97 jak zrobić taki format?? | ||
| patroll1994 | ||
JEST PROSTSZY SPOSÓB NA KLAWIATURZE WPISZ: *#7370* I TO WSZYSTKO FON ZROBI RESTART I GITEZ |
||
| bartek_kubicki | ||
| I jak to wpisze to zrobi mi całkowity hard reset telefonu? | ||
| kolek1985 | ||
Tak. *#7370# to to samo co przytrzymanie klawiszy. Mam nokie 5530 wiec u mnie jedyna rada na hard to ten kod _________________ |
||
| chucky | ||
| kolek1985, kombinacja klawiszy a kod to są 2 rożne sprawy, ponieważ format kodem przywraca ustawienia fabryczne telefonu a format kombinacja klawiszy czyści twój telefon ze wszelakich plików i zostaje telefon z czystym oprogramowaniem _________________ |
||
| milas | ||
| W noki 5530 kod *#7370# również usuwa wszystkie pliki z tel. | ||
| kolek1985 | ||
No jasne Jak niby innym sposobem można zrobić hard reset w tym fonie?? Jak on nie ma klawiszy?? Mam złamany fon i już pare razy używałem tego kodu więc wiem ze działa tak samo jak przytrzymanie klawiszy w innych fonach_________________ |
||
| chucky | ||
| milas, usuwa pliki ale nie smsy i kontakty _________________ |
||
| Bartekdeb | ||
| leo20 mi w Nokia 5800 usunęło dosłownie wszystko kontakty i sms-y też ;( | ||
| kolek1985 | ||
| leo20, w 5530 usuwa wszystko. Bo akurat w tym fonie ten kod to hard reset. _________________ |
||
| bartek_kubicki | ||
| W N97 ten kod *#7370# kasuje dosłownie wszystko i masz telefon prosto jak z fabryczki:) | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[5800] Hard reset |
Pytania i Problemy z telefonami | melo | |
Hard ResetHTC |
Poradniki Android | Undisputed | |
[n96] Hard Reset |
Pytania i Problemy z telefonami | kwiat | |
[C5-03] Hard reset telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | mat2224 | |
[N95] Hard Reset |
Pytania i Problemy z telefonami | damian19956 | |
[C5-03] Hard reset pytania ogólne |