| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkonx | ||
| W tym poradniku opisze wam jak podpisywać aplikacje na komputerze korzystając z programu SignSISTool na stronie OPDA Uwaga! Aby podpisywać aplikacje trzeba mieć wyrobiony certyfikat! -->Poradnik by Jackson- Wyrabianie certyfikatu<-- Przechodzimy do poradnika: wchodzimy na stronę http://cer.opda.cn/en/, logujemy się, powinna wyskoczyć nam strona główna: 1. Jeżeli nie pojawi nam się strona taka jak na zdjęciu wchodzimy w My Certyfikate 2. Ściągamy pliki nr. 2,3,4 wypakowywujemy i wkładamy wszystko do jednego folderu (tak jak na zdjęciu nr. 2) klikamy w przyciski po prawej aby wczytać do programu pliki i aplikację do podpisania (wszystko podane na zdjęciu) kikamy "!Sign It!(S)" wrzucamy podpisaną aplikację na komórke, instalujemy i cieszymy się nową aplikacją Ten sposób jest w 100% skuteczny, wykorzystywany przeze mnie na Win7 i na komórce nokia 5800 XM ver. 50.0.005 Poradnik jak najbardziej przydatny, tylko mam jedno zastrzeżenie. Otóż kolor czerwony jest tylko dla administracji i moderacji.//Jackson _________________ |
||
| godiss | ||
hmm plik .key zapisuje mi się jako html ;/ i nie moge tego rozkminić -------------------------- okey jednak to mi opera ześwirowała kod emotikony: all juz działaNie pisz posta pod postem//Jackson |
||
| TurboPL | ||
| Strona mi się nie ładuję próbowałem wczoraj i dziś i nic wyskakuje błąd tak jakby stona nie istniała próbowałem przez różne przeglądarki. Przepraszam za pisownie ale pisać poprawnie to ja nieumiem. Jeśli odkopuje to przepraszam bo widze, że ostatni post 2010 ale potrzebuję pomocy dlaczego się ta strona nieładuje. [ Komentarz dodany przez: Satio: 26 Lip 2011 10:03 ] Poprawiłem ortografię. //Satio |
||
| Harmattan | ||
| Z niewiadomych przyczyn OPDA nie działa od jakiegoś czasu. I nie da się na niej już wyrabiać certyfikatów. _________________ |
||
| Laki1231 | ||
| Spróbuj to: http://symbiane.pl/certyf...eca-vt25450.htm _________________ |
||
| TurboPL | ||
| Szkoda, że po wszystkim jak już próbuję zainstalować to wyskakuje, że ograniczone przez certyfikat co zrobić? _________________ |
||
| Harmattan | ||
| Złam system. Najlepiej tą metodą : http://symbiane.pl/just-h...5-3-vt22648.htm _________________ |
||
| TurboPL | ||
| Próbowałem niemoge bo tam czeba też podpisać a jak próbuje zainstalować to ograniczone przez certyfikat. Podobno złamać system jest łatwo a ja bawie się z tym chyba już od 3 dni. Zawsze jeden problem z tym certyfikatem. Może piszmy gdzieś indziej bo się zrobił mały[heh] offtop. Temat o OPDA a my tu o łąmaniu softa. |
||
| Harmattan | ||
| To spróbuj tą metodą: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm _________________ |
||
| TurboPL | ||
| Próbuje dam znać jak poszło. _________________ |
||
| TheDuliMen | ||
| A jak złamie system to tracę gwarancje? _________________ |
||
| Laki1231 | ||
| TheDuliMen, nie jeśli shakowanego telefonu nie będziesz aktuazliował przez NSU, potem żeby zaktualizować należy wgrać softa z product code takim jak masz pod baterią. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |