| Autor |
Wiadomość |
| Jack |
Napisany: 19 Lip 2010 08:03 Jak podpisać aplikację symbian? |
|
|
Wskazujemy tylko ścieżki do naszego pliku *.cer oraz *.key, następnie wybieramy plik z aplikacją którą chcemy podpisać [*.sis lub *.sisx] i klikamy Sing The SIS! i to wszystko. Tak podpisaną aplikacje instalujemy w telefonie.
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://www.uploadhouse.com/fileuploads/816/8167174d3e448d7eb36c2a48fa92a6874f5a8e.gif" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
Mirror by stankovi23 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
Mirror 2 <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
| Harmattan |
Napisany: 03 Sie 2010 10:36 |
|
|
Jak zdobyć własny certyfikat ? |
| |
| chucky |
Napisany: 03 Sie 2010 10:41 |
|
|
Satio, jaki błąd? Pewnie musisz jeszcze wpisać hasło np. 1234 lub 0000
Napisany: 04 Sie 2010 08:01 |
|
|
Satio certyfikat zdobędziesz z OPDA
Napisany: 04 Sie 2010 08:40 |
|
|
Dzięki, to forum jest świetne
Napisany: 13 Sie 2010 08:13 Ferrari |
|
|
moge prosić o pomoc bedzie to chodziło na e52 tylko chciał bym żeby ktos napisał krok po kroku jak to zainstalowac bo niebardzo wiem jak to instalnąć z góry dzienx |
| |
| Jack |
Napisany: 13 Sie 2010 08:18 |
|
|
To jest na komputer. Podaj jeszcze twój soft ponieważ certyfikat do nowszych softów jest niepotrzebny i łamie się je inaczej => *#0000#
Napisany: 26 Sie 2010 10:45 |
|
|
Witam. Mam Nokię E50 oraz aplikację już podpisaną przez programik z tego tematu, ale gdy włączam instalator, to w telefonie wyskakuje komunikat: "Ta aplikacja służy tylko do programowania. Kontynuacja instalacji może spowodować poważne problemy z urządzeniem. Kontynuować?" Co zrobić? Kontynuować, czy zrobiłem coś źle podczas podpisywania? Niestety łamanie Symbiana nie wchodzi w grę. |
| |
| Jack |
Napisany: 26 Sie 2010 10:55 |
|
|
Kontynuuj. Dlaczego hack telefonu nie wchodzi w grę?
Napisany: 26 Sie 2010 01:02 |
|
|
A mam pytanie przy każdej aplikacji tak masz że ci to wyskakuje ,bo ten komunikat pojawia się w niektórych aplikacjach np helloox
Napisany: 26 Sie 2010 09:52 |
|
|
Jackson napisał/a:- Kontynuuj. Dlaczego hack telefonu nie wchodzi w grę?
Po prostu nie znam się na telefonach i nie chciałbym niczego sknocić. I przy okazji nie znam w swoim środowisku ludzi, którzy interesują się ogólnie Symbianem.
ziomek napisał/a:- A mam pytanie przy każdej aplikacji tak masz że ci to wyskakuje ,bo ten komunikat pojawia się w niektórych aplikacjach np helloox
Stworzyłem certyfikat jak narazie do CorePlayer'a oraz FSWP, czy coś w ten deseń. |
| |
| Jack |
Napisany: 26 Sie 2010 10:00 |
|
|
Kolego hack symbiana w tym telefonie to banał. Wszystko robi za ciebie program quick hack kit beta a po złamaniu systemu instalujesz wszystko bez obaw o żadnym certyfikacie itp. Program dostępny na forum