| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Gamer | ||
| 1) skopiuj link do wybranego filmiku z youtube.com 2) wejdź na stronę Pobieranie / Download: i wklej link w odpowiednie miejsce i kliknij "NEXT STEP"(zielone na dole po prawej ).
3) W "select file type" wybierz 3gp, zaznacz "save as default setting" i poniżej wpisz nazwę jaką chcesz nadać filmikowi i kliknij "NEXT STEP" 4) wybierz : audio codec : AAC, video codec : MPEG-4, resolution(rozdzielczość filmiku) wybierz rozdzielczość pod swój wyświetlacz i pamiętaj że im mniejsza rozdzielczość tym filmik będzie zajmował mniej miejsca lecz dźwięk i obraz straci na jakości... zaznacz jeszcze "save as default settings" i kliknij "NEXT STEP". 5) teraz poczekaj cierpliwie do momentu aż wyskoczy ikonka "download now", reszta chyba jest jasna |
||
| kazia861 | ||
| hmm... fajny sposób, ale ja kombinuje inaczej, posiadam Ipod'a, na którym wchodzę na YouTube, pobieram filmiki, zapisuje a potem na kompa i przez USB na fona, może trochę więcej pracy , ale przyzwyczaiłam się! | ||
| Kartezjusz22 | ||
Można ściągnąć sobie wtyczkę do Firefoxa DownloadHelper która ściągając od razu konwertuje plik .flv na mp4, avi lub jaki sobie chcemy. _________________ |
||
| chucky | ||
| Enola Gay, żeby móc konwertować w download helper, trzeba ściągnąć dodatkowy program którego trzeba zarejestrować a rejestracja jest płatna i kosztuje ok. 50zł _________________ |
||
| Kartezjusz22 | ||
| Faktycznie. Nigdy nie korzystałam z tego konwertera. Myślałam ze jest gratisowy. _________________ |
||
| Lukasek | ||
| Any Video Converter - po zakończeniu - nie dziękuję. Jest darmowy i jeden z najlepszych aplikacji do zmiany formatu video. YouTube: odszukaj film - skopiuj link ( URL ) i wklej go do: AVC youtube. Zmiana praktycznie wszystkich formatów z PC oczywiście program instaluj na PC stacjonarny lub laptop. Może moje info się przyda. Z poważaniem cez19 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | stankovi23 | |
[C7-00] Pobieranie filmik zamiast go odtwarzać |
Pytania i Problemy z telefonami | DjDhan | |