Temat Przesunięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
Gamer Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 24 Mar 2009 05:54 Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę.  

1) skopiuj link do wybranego filmiku z youtube.com
2) wejdź na stronę
Pobieranie / Download:
i wklej link w odpowiednie miejsce i kliknij "NEXT STEP"(zielone na dole po prawej ).
3) W "select file type" wybierz 3gp, zaznacz "save as default setting" i poniżej wpisz nazwę jaką chcesz nadać filmikowi i kliknij "NEXT STEP"
4) wybierz : audio codec : AAC, video codec : MPEG-4, resolution(rozdzielczość filmiku) wybierz rozdzielczość pod swój wyświetlacz i pamiętaj że im mniejsza rozdzielczość tym filmik będzie zajmował mniej miejsca lecz dźwięk i obraz straci na jakości... zaznacz jeszcze "save as default settings" i kliknij "NEXT STEP".
5) teraz poczekaj cierpliwie do momentu aż wyskoczy ikonka "download now", reszta chyba jest jasna
kazia861 Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 20 Lut 2010 12:44  

hmm... fajny sposób, ale ja kombinuje inaczej, posiadam Ipod'a, na którym wchodzę na YouTube, pobieram filmiki, zapisuje a potem na kompa i przez USB na fona, może trochę więcej pracy , ale przyzwyczaiłam się!
Kartezjusz22 Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 01 Cze 2010 03:12  

Można ściągnąć sobie wtyczkę do Firefoxa DownloadHelper która ściągając od razu konwertuje plik .flv na mp4, avi lub jaki sobie chcemy. kod emotikony: :)

chucky Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 01 Cze 2010 03:20  

Enola Gay, żeby móc konwertować w download helper, trzeba ściągnąć dodatkowy program którego trzeba zarejestrować a rejestracja jest płatna i kosztuje ok. 50zł

Kartezjusz22 Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 01 Cze 2010 03:34  

Faktycznie. Nigdy nie korzystałam z tego konwertera. Myślałam ze jest gratisowy.

Lukasek Jak Przerobić Filmik z Youtube Na Komórkę. Napisany: 15 Cze 2010 05:52  

Any Video Converter - po zakończeniu - nie dziękuję.
Jest darmowy i jeden z najlepszych aplikacji do zmiany formatu video.
YouTube: odszukaj film - skopiuj link ( URL ) i wklej go do: AVC youtube.
Zmiana praktycznie wszystkich formatów z PC oczywiście program instaluj na PC stacjonarny lub laptop.
Może moje info się przyda.
Z poważaniem cez19