Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
bartekzbartek [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 16 Sie 2010 11:34  

a ja wpisuje swój imel i pokazuje sie komunikat wrong imel .POMOCY

nikus287 [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 17 Sie 2010 07:33  

*#06#
Sprawdź czy na 100% dobrze przepisujesz.
Jeśli na OPDA ci wyskoczy to, a jesteś pewien, że dobrze wpisałeś, to zignoruj to totalnie. Też tak miałem a jakoś certyfikat mi działa.

damienion [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 17 Sie 2010 03:04  

ja tez mam problem z key i cer. wlanczam OPDA daje cer sciagam go on jest ok ale niewiem co jest z tym key jak go sciagnelem to plik mial 2kb i wogule pisze pod tym plikiem opera web document niemoge go nawet wrzucic do pliku SignSIS zeby podpisac aplikacje.

edit:
ok juz rozwiazelem problem sciagacie pliki cer i key puzniej odpalacie signsis
do sis file wrzucacie aplikacje ktura chcecie podpisac
do cer file wrzucacie ten pli cer co sciagneliscie z opda
i do key file wrzucacie ten plik key tylko ze kiedy nacisniecie zeby wybrac key to program nieumie go znalezc wtedy wystarczy tylko skopiowac nazwe pliku pliku (KEY) i wklejic go w szukaj i wyskocza wam 2 pliki cer i key key to jest ten co ma koncuwke html wybieracie go i gitara macie podpisana aplikacje kod emotikony: :)

Nie pisz posta pod postem i zwracaj uwagę na ortografię//Jackson
damienion [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 17 Sie 2010 03:13  

ok juz rozwiazelem problem ściągacie pliki cer i key puzniej odpalacie signsis
do sis file wrzucacie aplikacje ktura chcecie podpisac
do cer file wrzucacie ten pli cer co sciagneliscie z opda
i do key file wrzucacie ten plik key tylko ze kiedy nacisniecie zeby wybrac key to program nieumie go znalezc wtedy wystarczy tylko skopiowac nazwe pliku pliku (KEY) i wklejic go w szukaj i wyskocza wam 2 pliki cer i key key to jest ten co ma koncuwke html wybieracie go i gitara macie podpisana aplikacje kod emotikony: :)

Ostatni raz poprawian za Ciebię ortografię!//Jackson
marcik [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 28 Sie 2010 07:22  

uwaga plik *.key to jest np: opda.cn_n5800xm_moj fonik_xxxtwójimeixxxxx.htm
żeby go ściągnąc musiałem wyłączyć antywirusa (czy aby dobrze zrobiłem?)a z włączonym nod32 ściągał tylko krótszy i nie działał ,po tym zabiegu podpisuje aż miło...
szuruburuman [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 28 Sie 2010 11:32  

dokładnie 2010-08-26 04:43 czyli już dawno temu wpisałem zgłoszenie o certyfikat w opda, następnego dnia w imobile. Ani tu ani tu do dzisiaj nie ma certyfikatu do pobrania kod emotikony: :( WTF?
Jack [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 29 Sie 2010 08:36  

OPDA na wielkie problemy z certyfikatami prawdopodobnie serwery i narazie tam nikt nie wyrobi. A z Imobile nie wiem co jest kod emotikony: :(

miechu [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 29 Sie 2010 02:25  

Okej, mam 2 pytania: czy można starać się o wyrobienie więcej niż 1 certyfikatu na dobę oraz jak teraz wyrobić certyfikat skoro OPDA i Imobile mają problemy. W dodatku przeczytałem o jakimś programie FreeSigner(chyba), ale ktoś napisał, że "jeżeli chodzi tylko o gry to polecam". Mógłby ktoś coś więcej na ten temat napisać?

@edit
wiem, że kilka można starać się o wyrobienie kilku certyfikatów, reszta nadal aktualna ;p
Jack [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 29 Sie 2010 02:32  

Można wyrabiać na OPDA ile się chce ale jak już wiele osób wie, teraz jest to niemożliwe. Na imobile chyba można wyrabiać certy bo aktualnie nie ma ono problemów ale podpisujemy aplikacje tylko na stronie (nie można pobrać certyfikatu). Free signerem również nie podpiszemy aplikacji które łamią system bez własnego certyfikatu. Pozostało tylko czekać aż naprawią usterki

peszko5 [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 10 Wrz 2010 05:48  

wczoraj złożyłem wniosek na certyfikat i dzisiaj już mam kod emotikony: :) wiec wszystko działa:)
pozdrawiam
Jack [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 10 Wrz 2010 05:52  

Tak. To już potwierdzone. OPDA wróciło kod emotikony: :!: kod emotikony: :)

Majuss [NIE DZIAŁA!] Jak wyrobić certyfikat z OPDA Napisany: 15 Wrz 2010 09:45  

po wpisaniu *#06# przepisuję numer do pola IMEI i wyskakuje błąd; Wrong IMEI, please check carefully!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »