| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| riot | ||
| Witam, Szukam odtwarzacza muzyki na nokie 5800 (symbian s60v5), który będzie odtwarzał format .FLAC oraz oraz żeby mogł odtwarzać muzykę tak jak stworzył ją twórca (bez korektora, podbić bassu itp), ponieważ chcę podawać niezmieniony sygnał na wyjścia liniowe, którę będą podłączone do radioodtwarzacza w samochodzie. Wiem ze Winamp sie do tego sprawdza, ponieważ znajomy na HTC tak robił i fajnie to działało. Czy winamp na nokię 5800? szukałem juz w googlach ale jedyne co pobrałem to nie działa instalka... Obecnie mam LCG Jukebox i działa fajnie, tylko ten korektor(equalizer) Dzięki za pomoc, z góry |
||
| nikus287 | ||
| Niestety na symbiana nie ma winampa (tak wyczytałem na innym forum, mogę się mylić) a co do formatu .FLAC to zawsze można skonwetrować na mp3. _________________ |
||
| riot | ||
eee przecież gdybym chciał słuchać mp3 to bym o flac nie pytał A jakies inne programy obsługujące FLAC znacie? |
||
| nikus287 | ||
| Spróbuj tego http://symbiane.pl/oggplay-vt14609.htm _________________ |
||
| riot | ||
to jest na s60v3 a nie na 5 |
||
| riot | ||
| Znalazłem to czego szukałem - Folderplay | ||
| Jack | ||
| Problem rozwiązany. Zamykam. W razie czego proszę o raport lub info na PW to się otworzy _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Jakie jest najlepsze mmorpg na telefon s60v5? |
Szukam | gawciux | |
Quick Office symbian s60v5 |
Szukam | danio040 | |
Gra Abduction - na Nokię C6 (Symbian s60v5 ?) |
Szukam | Effy | |
Smartfony Symbian^1 (S60v5) otrzymają aktualizację |
Newsy | Laki1231 | |
Nowość Samsung Acme i8910 z systemem Symbian s60v5 |
Newsy | BoRoS | |
[N8] Co to jest Symbian Anna? |