| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BoRoS | ||
| Łamanie systemu za pomocą OYSOISC. OYSOISC jest to program dzięki któremu można w prosty sposób wgrać plik InstallServer.exe używając HelloCarbide. Pozwoli nam to na instalowanie nie podpisanych aplikacji.Jak na dzień dzisiejszy jest to najnowsza metoda do ominięcia zabezpieczę naszych telefonów. Ten sposób działa tylko na telefony z Symbianem S60 3rd ed. Feature Pack 1 np. Nokia 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 classic, 6121 classic, 6124 classic, 6290, E51, E90, N76, N81, N81 8GB, N82, N95, N95-3 NAM, and N95 8GB. APLIKACJA POTRZEBUJE ZAINSTALOWANEGO PYTHONA !!! 1. Instalujemy PythonForS60_1_4_4_3rdEd.sis na swoim telefonie. 2. Instalujemy OYSOISC_V1_0_0.sis na swoim telefonie. 3. Otwieramy program OYSOISC. Klikamy prawy przycisk nawigacyjny aby rozpocząć instalacje. 4. Otwieramy program HelloCarbide W HelloCarbide klikamy Options, a później Menu1 i dajemy cały czas yes. 5. OYSOISC będzie ponownie pokazany wciskamy prawy przycisk nawigacyjny i telefon się restartuje. Pobieranie / Download:
zródło : s60v3.info _________________ |
||
| dax92 | ||
| Czy ktoś może mi powiedzieć na jakich fonach sprawdzaliście ten sposób i czy złamie tym E51 v400... ? | ||
| chucky | ||
| dax92, Opis: ale nie łamie najnowszych softów, a w szczególności v400 w e51 którego jak na razie nie da się złamać żadną metodą
|
||
| dax92 | ||
| sam też szukałem na anglojęzycznych stronach ale nic nie znalazłem na temat łamania v.400... do E51 | ||
| bartekzbartek | ||
| a czy w samsungu innov8 można zastosować tą metodę ? _________________ |
||
| Jack | ||
| Nie pytaj o to samo w dwóch tematach. Już pisałem abyś spróbował hello ox który najpierw musisz podpisać własnym certyfikatem _________________ |
||
| Ird123 | ||
| niestety toi nie dziala bo mi wyskakuje could not delete installserver lub undable to load installserver. Ktos cos wie? | ||
| Jack | ||
| Jaki masz telefon i soft (*#0000#)? _________________ |
||
| michal1991 | ||
| mi wyskakuje to samo. Mam nokie 6210 navi i soft "Wersja niestandartowa 04.13.158.02" o to chodzi? |
||
| Jack | ||
| michal1991, To odpowiedni poradnik www.symbiane.pl/lamanie-z...loox-vt2213.htm _________________ |
||
| juchol82 | ||
siema mam problem z tym certyfikatem nie moge złamac zadna metoda mam nokie n95 8gb i soft V31.0.015 czekam na pomoc dzieki |
||
| Jack | ||
| Hello ox + własny certyfikat np z OPDA _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Łamanie systemu a gwarancjaCzyli co zrobić, by nie tracić gwarancji. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |
[5800] Łamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | prezescfc | |
[N8] Gry i łamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | DwupaQQ | |
[N95] Łamanie Systemu N-Gage |
Pytania i Problemy z telefonami | mazior007 | |
Łamanie symbiana v3 |