| Temat Przesunięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | ||
Pobieranie / Download:
|
||
| BoRoS | ||
Już jest! Mobilna wersja Metal Gear Solid w wersji na N-Gage 2.0! Załaduj swoją komórkę pasjonującą grą jaką jest METAL GEAR SOLID MOBILE. Dzieło mistrza Hideo Kojimy Gra z piękną grafiką 3D i genialną pracą kamery. Zostań szpiegiem i infiltruj wroga! Używaj kamery w swoim telefonie! A to tylko 3mb! Wersja scrakowana przez BiNPDA. Plik *.n-gage Plik wystarczy wkleić do folderu n-gage Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Chojrak1108 | ||
Lipa nie ma na Nokie N73 ale gra fajna |
||
| marekowsianicki133 | ||
Jak to na mojej chodziło tylko złam system i wgraj n gage [ Dodano: 25 Lipiec 2009, 18:33 ] Chojrak1108, Złam system i wgraj n gage |
||
| cypis | ||
| witam jak zrobic zeby gra bue byla w wersi trial?? | ||
| chucky | ||
| cypis, musisz zainstalować patcha na usunięcie znaczka trial _________________ |
||
| ziomek | ||
Opis:
Opis:
nie kapuje on się pyta co zrobic aby gra była wersji trial {nie wiem po co} a ty leo odpowiadasz jak usunac ten właśnie znaczek . _________________ |
||
| cypis | ||
no i co pi*** blada zainstalowalem pacza i co nadal znaczek trial jest [ Komentarz dodany przez: leo20: 07 Sty 2010 08:41 ] uważaj na słowa jak nie chcesz dostać warna |
||
| ziomek | ||
| A zrestartowałeś fona po zainstalowaniu . _________________ |
||
| cypis | ||
jak instaluje pacza to mi sie ngage nie włącza |
||
| iron556 | ||
| Mi się ta gra włącza ale po chwili wyskakuje komunikat ze jest uszkodzona. Gdy klikne "wiecej informacji" wyskakuje komunikat "metal gear solid mobile closed KERN-EXEC 3" Proszę o pomoc. |
||
| jacekasot | ||
| jesli masz schakowany telefon to wystarczy wejsc w "rom patcher" i kliknac "open4all" potem "patch" i "disable". powinno pomoc. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Metal Gear Solid 3DStrzekanka |
240x320 | Kartezjusz22 | |
Solid Weapon 3Zręcznościowa |
240x320 | Szymuś | |
Samsung Solid C3350 |
Newsy | Laki1231 | |