| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | ||
Najnowsza wersja TUTAJ Opis:
Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| szumi46 | ||
| a jak podpisujemy własnym certyfikatem...? | ||
| savco | ||
| u mnie po podpisaniu certyfikatem obydwu plikow i instalacji przy drugim wyskakuje blad z napisem "błąd uaktualniania" | ||
| NNNorbi | ||
| Działa, ale niestety mogę tylko odczytywać pliki (Nokia 5800). Z tego co wyczytałem, nie ma możliwości ich edycji na moim telefonie, trzeba czekać na nowsze wersje. W każdym razie, aplikacja działa prawidłowo, sam odczyt formatów Office2007 póki co mnie zadowala - dzięki [ Dodano: 7 Październik 2009, 12:01 ] Jeżeli ktoś posiada - Można prosić o wrzutkę uaktualnionej wersji? Nowa wersja 6.2 podobno umożliwia także edycję na telefonach z dotykowym ekranem. Cytat ze strony producenta: "NEW! Symbian S60 5th Edition devices such as Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97, and Samsung i8910 Omnia HD are fully supported for both editing and viewing." |
||
| pit455 | ||
savco napisał/a:
u mnie jest to samo. można to jakoś naprawić? |
||
| flaaj | ||
shakuj telefon, i żebyś mógł edytować i tworzyc pliki, sciagnij VirtualKeyBoard. Jest to gdzies na forum |
||
| pit455 | ||
| telefon mam "złamany". pierwszy plik instaluje się ok, natomiast przy instalacji drugiego występował ww. komunikat. poradziłem sobie ściągając wersję pliku 6.2.184. Quickoffice potrzebuję tylko do przeglądania plików, ale zobaczę ja działa ten VirtualKeyBoard |
||
| santo771 | ||
| v. 6.2.184 Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| Michass | ||
| Jak podpisać certyfikat? | ||
| chucky | ||
| Michass, musisz sobie najpierw wyrobić certyfikat żeby móc podpisać aplikacje _________________ |
||
| Michass | ||
| A jak go w takim bądź razie wyrobić? | ||
| santo771 | ||
| tutaj masz stronkę a dalej myślę że chłopcy z forum ci pomogą, a jeśli choć trochę znasz angielski to sobie poradzisz!:)) Pobieranie / Download:
Lub podaj swoje imei to ci wyrobię. wpisz *#06# to ci wyświetli imei i mi je wyślij |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Garmin Mobile XT (5.00.50 i 5.00.60 i 6.0.10) PLNawigacja |
Aplikacje | Jack | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Garmin Mobile XT (5.00.60 i 6.0.10) + GPMAPA 2010.2 NTNawigacja + mapa |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Quickoffice Mobile Office SuiteProgram do pisania/edytowania dokumentów w formacie Word, Excel itp. |
Aplikacje | Jack | |
Quickofficepakiet biurowy z Windowsa na Androida. |
Quickoffice Inc Quickoffice AMNajnowsza wersja pakietu biurowego |
Quickoffice PDF Adobe ReaderProgram do obsługi plików PDF |
Aplikacje | d00b | |