| Temat Przesunięty przez: d00b |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| d00b | ||
Witam ! Przedstawiam Wam drodzy forumowicze mój tuning Sony Ericssona k800i opartego na sofcie R8BF003 z CID 53 Jak fonik wygląda to każdy wie, więc fotek technicznych nie będę umieszczał Mój zestawik zawiera : • SE k800i (Kupiony prosto z salonu 16.10.2008) • Słuchawki HPM - 60 do rozmów • Słuchawki HPM - 70 muzyczne • Karta pamięci M2 KingSton 2gb • Kabel USB • Smycz (krótka, oryginalna) Tuning Oprogramowania: • Zmienione Menu • Sterowniki dźwięku : 1mix by kamil19_92 • Sterowniki wyświetlacza : Einshtein DD v1.8 Saphire • Sterowniki kamery : Raider K800 camdriver v652 • Elf StandBymode • Ok. 150 patchy funkcionalnych • Odtwarzacz Walkman 2.5 • Czcionka Sony Sketch • Zmieniony STARTUP oraz SHUTDOWN Zrzuty ekranu: _________________ |
||
| BoRoS | ||
Doob no ładnie ładnie Fajne emotki P.S mam taką samą czcionke w moim c702 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ziomek | ||
| No można pogratulować niezły tunning ,i musze powiedzieć że emotki wyczesane no i to 150 patchy niezła kolekcja jak by miał oceniać to dałbym 10/10 . _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Kryzelek | ||
| Bardzo fajny telefon, sporo modyfikacji, super wygląd. Miałem kiedyś k800i, ale nie wiedziałem że można go tak odpicować ._________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Cantina | ||
Ja się nie znam, ale wiem, że skoro tak to zrobiłeś, to jest zaje . Poza tym widząc, podoba mi się ._________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| abdullahi | ||
generalnie nie lubię SE, ale twój możne być trochę się przy nim napracowałeś i widac tego efekty GZ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Szymuś | ||
Fajna czcionka, dużo osób ją ma Ikonki w menu też niczego sobie, jednym zdaniem: zajebisty tuning _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| lui754 | ||
dobrałbym jakies flash menu i byłby zajebisty 9/10 Widziałem lepsze tunningi Takie że normalnie telefon nie do poznania. Troche się było w świecie Cid'ów i tym podobnych dupereli.Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| d00b | ||
lui754 napisał/a:
Dla mnie fonik musi jeszcze być szybki i stabilny Z alternatywnych menu miałem wgrane takie _________________ |
||
| HolyGoalie | ||
Całkiem, całkiem. Fajne ikonki _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Bonus | ||
Zaje**** W porównaniu z nim moj k 800i to padaka.. Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| ~Kamil~ | ||
lui754 napisał/a: Nie ma flasha w K800.
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sony-Ericsson K800iDANE TECHNICZNE TELEFONU |