| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patryk-88 | ||
Telefon jest do sprzedania. Oto moja nokia 6300, ogólnie mam ją tylko aby pobawić się softem bo posiadam dużo lepszy telefon Chyba nie trzeba robić zdjęć jak aby pokazać jak ona wygląda bo to dość popularny telefon ale zrobiłem phoenixem parę screenów jego wnętrza Opis. Nowa czcionka główna. Wszystkie ikony domyślny zostały zmienione. Zmieniony odtwarzacz muzyczny. Zmieniono dyktafonu na bardziej oldschool'owy. Zmieniony domyślny motyw na ten z Nokii Prism. Zmieniony język na slang. Wszystko można zaobserwować na screenach. Zapraszam. Screeny |
||
| ziomek | ||
| screeny niedziałają . _________________ |
||
| patryk-88 | ||
| ziomekthebest, Już działają Dałem nie ten link, poprawione |
||
| ziomek | ||
| patryk mam ten sam telefon narazie go nie modyfikuje bo czasu nie mam ale znam ten ppm ze strony noki6300 a właśnie za ile chcesz ją sprzedać . _________________ |
||
| d00b | ||
| Zawsze to jakaś odmiana, niż seryjny fonik. PS. Zmień sygnaturkę. Zgodnie z pkt. 5.2.1 regulaminu forum maksymalne wymiary sygnatury to 400x100 px _________________ |
||
| patryk-88 | ||
| ziomekthebest, Tak za 180/200zł Można negocjować. d00b, Zmienię. |
||
| ziomek | ||
| Jaki masz soft i dodaj może jakieś zdjęcia samego telefonu . _________________ |
||
| d00b | ||
Podrzuć nazwę programu, którym robiłeś zrzuty ekranu _________________ |
||
| patryk-88 | ||
| ziomekthebest, Najgorsze, że nie mam aparatu i utrudnia mi to sytuację, ale postaram się zrobić kogoś apartem zdjęcia i wrzucić. Soft to 7.21 d00b, Robiłem te zrzuty Phoexniem 2009. Phoenix => Na górze wchodzisz w Testing a potem w Display test i z 3 opcji na górze wybierasz Dump a potem tylko Read i Save i masz screen na kompie |
||
| ziomek | ||
| Ja dawno nie zmieniałem softa na swojej n6300 mam soft 06.01 _________________ |
||
| patryk-88 | ||
A jest jeszcze nowszy 7.30 tylko chyba są mikroskopijne zmiany w kodzie telefonu, bo nawet nie ma changlogu |
||
| gregor0407 | ||
| siema.... ty mam temacik do ciebie jak ty zes to zrobił??? gadałem ostatnio z Kolega i on mówi ze na Nokiach tak nie da rady;/// |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
pomocy nokia 6300gdzie mogę znalezc jakies sterowniki zeby telefon głośniej grał?? mam nokie 6300 |
Szukam | rysio417 | |
Nokia 6300 odtwarza mp4? |
Pogaduszki | michal7840 | |
Nokia n73 Tuning ??? |
Pytania i Problemy z telefonami | kubol96 | |
[Nokia 6300] Koszt Wymiany Mikrofonu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |
Punto Tuning |
128x160 | Szymuś | |