| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Raziell | ||
| Paczka zawiera aplikację N-GAGE na telefony s60v5 i wirtualną klawiaturę plus patch na 5800 działa powiedziałbym dobrze problem z rozdzielczością gier nie wszystkie się uruchamiają. Instrukcja instalacji w paczce. Spis: Lista gier działających na 5800 i N97 -AMF�Bowling: Pinbusters!™ Działa------------------------------------- -Age of Empires �III Działa------------------------------------- -Asphalt 3: Street Rules Działa------------------------------------- -Asphalt 4: Elite Racing Działa------------------------------------- -Block Breaker Deluce Działa------------------------------------- -BOOM BLOX™ Nie działa(error -10147) -Bounce Boing Voyage Nie działa -Brain Challenge Działa------------------------------------- -Brothers In Arms Nie działa(KERN-EXEC 3) -Cafe Hold Em Poker Nie działa(KERN-EXEC 3) -Cafe Solitaire 12-Pack------------------------------------- -Cafe Sudoku Nie działa(KERN-EXEC 3) -Crash Bandicoot Nitro Kart 3D Nie działa(KERN-EXEC 3) -Dance Fabulous Nie działa -Dirk Dagger and the Fallen Idol Nie działa -Dogz Działa------------------------------------- -EA SPORTS FIFA 08 Działa------------------------------------- -EA SPORTS FIFA 09 Działa------------------------------------- -Hooked On: Creatures of the Deep Nie działa(exited with return value) -Midnight Pool Nie działa(error -1000002) -Mile High Pinball Nie działa -Million Dollar Poker feat. Gus Hansen Działa------------------------------------- -METAL GEAR SOLID MOBILE Nie działa -MONOPOLY WORLD Sterowanie dotykiem nie działa -Need for Speed Undercover Sterowanie dotykiem nie działa -ONE Nie działa(error -1) -Pandemonium Sterowanie dotykiem nie działa -Prince of Persia�Nie działa(error -1000002) -Pro Series Golf Działa------------------------------------- -Real Football 2009 Działa------------------------------------- -Reset Generation Nie działa(KERN-EXEC 3) -Resident Evil: Degeneration Nie działa -Snakes Subsonic Nie -Space Impact Kappa Base Nie działa -SPORE™ Origins Działa------------------------------------- -Star Wars: The Force Unleashed Nie działa -System Rush: Evolution Nie działa -Tetris Nie działa(KERN-EXEC 3) -The Sims 2 Pets Działa------------------------------------- -The Sims 3 włącza się ale brak obrazu -World Series of Poker Pro Challenge Działa------------------------------------- -Worms World Party Działa------------------------------------- Tak to wygląda u mnie: Download: Pobieranie / Download:
Hasło do paczki: Pobieranie / Download:
|
||
| jajo127 | ||
| jakie jest to hasło do tej paczki ngage s60v5 ??? z góry dzięki | ||
| Raziell | ||
Przecież pod download pisze - Hasło do paczki _________________ |
||
| s60v5brad1991 | ||
| Chodzi komuś na 5530xm? | ||
| bastard3son | ||
| s60v5brad1991, właśnie ściągam. Jak Sprawdzę to dam Ci znać. P.S. nie powinno być problemów, bo to ta sama rozdziałka i platforma EDIT: na 5530xm nie działa, bo controller patch jest strikte pod 5800. _________________ |
||
| s60v5brad1991 | ||
| A nie wie ktoś czy wyjdzie ten controller patch do 5530? | ||
| lol1234zaltegohunka | ||
| Ja jak juz wszystko zainstaluje to jak chce zainstalowac n-gage to pisze ze moje urzadzenie nie jest kontatybilne... mam 5800 |
||
| Jack | ||
| W takim razie pobierz sobie wersję n-gage pod twój telefon z n-gage.com | ||
| lol1234zaltegohunka | ||
koles a widzisz to 5800 na ta komorke ngage nie wyszlo... A i tak juz to zrobilem (rom pachera wylaczonego mialem) |
||
| jakubb123 | ||
| No a u mnie pisze że bład certyfikatu! | ||
| Jack | ||
| Złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| filu3g | ||
| U mnie też pisze że nie jest kompatybilne i instalacja się anuluje. Jest jakiś sposób?? EDIT: Już wiem co zrobić. Nie przeczytałem dokładnie powyższych komentarzy. |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
[E51] Gry z nokii n-gage na n-gage 2.0? |
Pytania i Problemy z telefonami | Exfeletes | |
N-gage vs s^1 |
Porównania, opinie i wybór telefonów | A.Wesker | |
n-gage na innov8 |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
N-Gage QD i MMC |
Pytania i Problemy z telefonami | drezz | |
[N-gage QD] vNES |
Szukam | drezz | |
[C6] Firefox i N-gage |