| Autor |
Wiadomość |
| Raven1911 |
Napisany: 13 Lis 2008 08:20 Najlepszy Operator |
|
|
Jaki jest według was naj. operator???
Plus GSM
| BoRoS |
Napisany: 14 Lis 2008 02:52 |
|
|
Dla mnie najlepsze jest play i orange bo mają najlepsze oferty
Napisany: 28 Gru 2008 05:37 |
|
|
Orange za fajną promocje |
| |
| Dante |
Napisany: 28 Gru 2008 12:22 |
|
|
Dla mnie najlepszym operatorem jest ERA. Po dłuższym czasie w niej . Są naprawdę dobre zniżki |
| |
| bartek5132 |
Napisany: 02 Lut 2009 11:13 |
|
|
PLUS GSM |
| |
| zagadka |
Napisany: 03 Lut 2009 01:54 |
|
|
Moim zdaniem najlepszą siecią jest w Polsce Plus GSM ma najlepsze taryfy i promocje i najważniejsze że większość moich znajomych ma numery w tej sieci |
| |
| Bonus |
Napisany: 04 Lut 2009 10:22 |
|
|
Niestey w moich okolicach plus gsm wogóle nie ma zasiegu.. Jak dla mnie to orange jest najlepsza.. mam juz dlugo numer w orange i narazie nie narzekam.. (a tak wogole to najlepiej by było wszystkie sieci polaczyc.. wybrac co najlepsze i wtedy bylo by naprawde ok..) |
| |
| Gamer |
Napisany: 04 Lut 2009 08:58 |
|
|
Ja zgadzam się z dante ERA jest dla mnie najlepsza ! |
| |
| deltanet |
Napisany: 15 Lut 2009 01:05 |
|
|
w Polsce zapewne ERA przoduję ...Miałem kilka lat , w sumie nadal mam choć nie używam. abonamencik w Erze...Ale polskim operatorom jeszcze duuuużo brakuje chociażby do Angielskiego o2...Promocje i oferty oraz ceny telefonow w angielskiej sieci nie sa nawet porównywalne z polskimi operatorami... |
| |
| Jagoda22 |
Napisany: 01 Mar 2009 01:15 |
|
|
Ja mam Orange i jestem zadowolona Jeśli chodzi o Erę, to dobre promocje są pod łuższym stażu, co mi nie odpowiadało(swego czasu miałam telefon w tej sieci) |
| |
| deltanet |
Napisany: 01 Mar 2009 01:20 |
|
|
Jagoda22, I tu się mylisz po dłuższym czasie bycia klientem ERY wcale nie masz lepszych promocji i ofert...(chyba że w ofercie biznesowej) Jak juz pisałem mam telefon w sieci Era już ponad wiele lat(w maju zacznie sie 6 rok) i przy każdym przedłużaniu umowy miałem takie same warunki jak inni klienci...No może dodatkowe kilka minut i to tyle. Dodatkiem dla stałych klientów jest Program EraPremia ale te nagrody ktore mają w przedziale punktowym na jaki moze sobie pozwolić zwykły urzytkownik to poprostu buble... |
| |
| Szymuś |
Napisany: 09 Mar 2009 11:16 |
|
|
Oczywiście najlepszy Plus, bo go używam A gdzie w ogóle jest TuBiedronka? ;>