| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | ||
| Wyłączasz telefon?? _________________ |
||
| lech1784 | ||
| jak wyłaczam telefon chyba trzeba go włanczac ???? | ||
| Jack | ||
| Czy doprowadziłeś telefon do takiego stanu że się nie chce włączyć? Jeżeli tak to flash przeprowadzasz tylko i wyłącznie w trybie dead phone. Jeżeli nie zepsułeś telefonu do takiego stopnia cała operacja ma być przy włączonym telefonie. Jeżeli masz problemy z Jafem użyj Phoenix _________________ |
||
| kacperkadra | ||
Mi nie pomógł ani Phoenix i JAF Wyskakuje mi komunikat "Searching for phone...Not found!!!" Telefon na nic nie reaguje |
||
| chucky | ||
| kacperkadra, to pozostaje tylko serwis w takim wypadku _________________ |
||
| Yogi_B-Boy | ||
| witam, jesli przy probie aktualizacji przez Phoenixa Nokii N97 z Fw 21.019 na Fw 22.0011 padl mi tel nie nie wlacza sie wcale tylko lekka wibracja i nic wiecej jedynym ratunkiem jest serwis ??? |
||
| Jack | ||
| Najpierw spróbuj dead flashing _________________ |
||
| Yogi_B-Boy | ||
| telefon podczas podlaczenia kablem laczy sie i rozlacza co chwile ..... phoenixem nie idzie przeskanowac telefonu ....bede probowal JAFem |
||
| Yogi_B-Boy | ||
| w jafie zatrzymuje sie na etapie "Flash files are corupted or missing" a Fw swiezo sciagniete przez navifirm ;/ nie mam pojecia co robic ;/ |
||
| Piotr010 | ||
| witam tez mam problem przy aktualizacji fon sie nie wlacza tylko sa wibracje co mam zrobic? Ten post jest juz nieaktualny. |
||
| Pietras | ||
| Phoenix nie pomógł za to JAF. ;/ hmm znowu cos nie tak logi Pobieranie / Download:
Uploaded with ImageShack.us Włączyłem telefo i pisze włączenie telefonu nie powiodło się skontaktuj się ze sprzedawca i co teraz? |
||
| Laki1231 | ||
| Certy Ci poszły a tak szczerze to co robiłeś może łatwiej będzie pomóc pobrałeś najnowszy soft jaki tylko jest dostępny?? _________________ |
||
| « 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N96] Dead Phone po wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | donnitro | |
[E63] Prawdopodobnie DEAD, phone start-up failed |
Pytania i Problemy z telefonami | Micechal | |
Naprawa joysticka w SE |
Pozostałe | Gamer | |
Naprawa AutoFocusa |
Pozostałe | Gamer | |
Naprawa AutoFocusa |
Pozostałe | BoRoS | |
[N82] ile kosztowałaby naprawa gniazda microSD ? |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F.Sposób przy użyciu J.A.F. 1.98.62 |
Hacked Symbian/Flashing | deltanet | |
Jak podpisać aplikację certyfikatem z OPDA programem SignSISPodpisywanie aplikacji korzystając ze strony OPDA |
Pozostałe | darkonx | |
Dead SpaceStrzelanka |
Gry | Jack | |
Dead RiderZręcznościowa |
Gry | Undisputed | |