| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mystic512 | ||
| Witam, czy istnieje możliwość modyfikacji lub dodania tematu ekranu głównego? Na chwile obecną są dostępne 3 opcje - Standardowy, Pasek skrótów oraz pasek kontaktów. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam, Mystic. |
||
| Jack | ||
| Możesz zainstalować nakładkę typu vhome która doda Ci nowy pasek _________________ |
||
| mystic512 | ||
| A całkowita inwidualna modyfikacja za pomocą jakiegoś programu/softu, programowania? W wielu tematach widziałem mofyikowane owe widżety ekranu głównego? edit / Czy vhome jest dla 60v5? |
||
| Jack | ||
Może spróbuj aplikacji Widgetizer lub programu smart bar dodającego pasek ikon tylko nie wiem czy jest wersja pod s60v5 _________________ |
||
| emigrantUK | ||
| Polecam nakładkę spb mobile shell 3.5 ,wiele opcji własne skróty super | ||
| Jack | ||
| Tak vHome jest na s60v5 _________________ |
||
| shelbygt1967 | ||
| Mogę coś takiego polecić, już nie trzy podstawowe tylko sześć .. Pobieranie / Download:
Linki nie oprawiamy w kolorki tylko w tag [code]//Jackson |
||
| darkonx | ||
shelbygt1967 może opowiesz coś więcej o aplikacji którą tutaj wystawiłeś, najlepiej stwórz nowy temat w dziale aplikacje uprzednio zapoznając się z regulaminem tamtego działu. _________________ |
||
| HooPek | ||
| http://symbiane.pl/x6-580...ado&start=0 | ||
| meehas | ||
| Wszystko fajnie tylko czemu na 5230 zgodnie z poradnikiem "shelbygt1967" w nowym temacie wyskakuje mi "Błąd certyfikatu..."? Soft mam najnowszy czy trzeba go czymś crackować? | ||
| Jack | ||
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian a konkretniej w temacie hackowanie najnowszych firmware_________________ |
||
| wts1 | ||
a ja mam 4 themy ekranu glownego : Basic , Vodafone, Contacs bar, shortcast bar pozatym poszukuje czegos takiego jak w n97 mini nie widzial ktos moze takiego themu ? okej znalazlem cos takiego ale jeszcze nie testowalem : Pobieranie / Download:
|
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Tematy | Szymuś | |
Python | Jack | |
Tematy | Szymuś | |