| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| C6maniaq | ||
| Witam, czy jest możliwość shakowania symbiana s60v5 w telefonie C6 ? RM-612 v10.0.021 Albo czy jest mozliwość podpisywania aplikacji ? |
||
| chucky | ||
| jest możliwość podpisania aplikacji, ale nie ma jak na razie możliwości złamania c6 _________________ |
||
| C6maniaq | ||
| Robi sie to poprzez strone http://cer.opda.cn/en/index.php ??? Bo tam pisze ze działa na 5800XM N97 . Jest inny sposób(a i mam tam konto, od wczoraj wieczorem czekamna certyfikat i nic) Edit: to jest data kiedy mam dostac certyfikat 2010-08-28 03:32 ??? Jest to czas nasz czy ich ??? |
||
| Jack | ||
| Pobierasz stamtąd certyfikat i podpisujesz interesująca cię aplikacje. Poradniki w poradnikach _________________ |
||
| C6maniaq | ||
| Dobra, a nie wiesz czy czas na stronie to jest nasz czy jakiś azjatycki ? | ||
| Jack | ||
| Nie wiem ale ostatnio OPDA leci sobie w kulki i nie wyrabia tak szybko certyfikatów jak kiedyś i może to trwać kilka dni. _________________ |
||
| Habelski | ||
| Ja już czekam na certyfikat z OPDA 8 dni i nic. Jest inny sposób na zdobycie lub podpisanie swoim certyfikatem jakiejś aplikacji ?? zależy mi na tym. | ||
| Jack | ||
Jest http://symbiane.pl/nowy-p...ikat-vt8513.htm_________________ |
||
| C6maniaq | ||
| Kurde, na tej C6 nie mozna zainstalować fajnych gier ani nawet ngage. Mam już ceryfikat tylko nie pozwalają pobrać(wiem podpisuje sie online). | ||
| redneckpl | ||
| Zakładając że mam certyfikat to za pomocą programu s603rsigner mogę sobie podpisać dowolną aplikacje i będzie śmigało tak? | ||
| Jack | ||
| Nie każda ale większość _________________ |
||
| redneckpl | ||
| sorki ze tutaj a co zrobic z sytuacja w której działająca gra z symbiana się tnie? zakładam że bebechy telefony (nokia c6) są za słabe. chyba że nie w tym problem? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Hakowanie nokia e72, proszę o pomocs60v3 |
Pytania i Problemy z telefonami | lovelas69 | |
Czy programy z symbiana v3 pasuja do symbiana v 5? |
Pytania i Problemy z telefonami | kreiten | |
Łamanie symbiana v3 |
Pozostałe | kot94 | |
[Satio] GG na Symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
łamanie symbiana |
Pytania i Problemy z telefonami | MobiL | |
Temat z Symbiana ^3 |