| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| makaveli912 | ||
| jak rozpoznam classe karty? czym wiecej mega tym lepsza czy jak? | ||
| Jack | ||
| Na allegro sprzedający powinien napisać jaką to klasa (class). Kartę możesz mieć taka jaką maksymalnie obsłuży twój telefon a jeżeli masz czym większy numer class tym będzie szybsza _________________ |
||
| ziomek | ||
| np: do mojej n95 kupiłem 4 giga z class 4 działa fajnie szybko i nie muli . class masz napisane chyba w takim kółeczku na karcie pamięci . _________________ |
||
| makaveli912 | ||
| nie ma nic podobnego na karcie w koleczku, bynajmniej na tej mojej | ||
| ziomek | ||
| czasami są czasami nie jesli niema o raczej tego nie sprawdzisz . _________________ |
||
| makaveli912 | ||
a jak myslicie czy to jest wina telefonu (czytnika) czy karty? jak niedaj boże tel to ile by kosztowalo to w komisie? |
||
| ziomek | ||
| po pierwsze profilaktycznie hard reset się robi jak nie pomaga to starasz się przeczyścic jakoś czytnik lub karte {o ile się znasz} dalej jest słabo kupujesz lepszą karte . jeśli po tym nic nie działa to idziesz do komisu a oni to naprawią {może } ale będzie to kosztować . _________________ |
||
| makaveli912 | ||
| no ale zeby przeczyscic czytnik to trza rozkrecac tel ;/ | ||
| Jack | ||
| to nie problem http://www.youtube.com/watch?v=40zbWmbCQuA _________________ |
||
| s4all | ||
Witam ja u żony w tel mam problem z włączeniem telefonu z kartą w środku jak ją wyjme to tel się włączy i moge karte wcisnąć i działa ok ale jak karta jest w środku to tel się nie włączy biały ekran i restart robi . |
||
| Jack | ||
| Masz zmienioną czcionkę lub przeprowadzałeś jakieś modyfikacje? _________________ |
||
| s4all | ||
| właśnie że nic nie robione było nawi mam na karcie ale na 5800 mam tak samo i na nim działa OK a na 5230 z kartą nie włącza się | ||
| « 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
SE Satio - Karta pam. 16GB - używany |
Sprzedam | Harmattan | |
SE Xperia X1 + Karta pam. 8GB + słuchawka bluetooth |
Sprzedam | Meler | |
[Nokia N73 ME] Karta Pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |
problem z wyłaczajaca sie NOKIA n73!! |
Pytania i Problemy z telefonami | jack005 | |