| Autor |
Wiadomość |
| makaveli912 |
Napisany: 29 Sie 2010 07:18 [nokia n73] zacina sie gdy jest karta pam w srodku |
|
|
Witam, tak jak w temacie mam nokie n73 i mam do niej karte pamieci mini SD 512, mój problem polega na tym, ze gdy nie ma karty w środku to tel chodzi normalnie, a gdy ją włoże niby chodzi normalnie, ale gdy np włącze jakas aplikacje czasem albo odtwarzacz muzyczny to chwile pogra muzyka i nagle telefon sie zacina i jedynym wyjsciem jest wyciagniecie baterii. Czym jest to spowodowane i jak to naprawic? POOMOCY |
|
|
| Jack |
Napisany: 29 Sie 2010 08:17 |
|
|
Może jest zbyt wolna. Jakiej jest klasy (class)
Napisany: 29 Sie 2010 08:21 |
|
|
ale karta pamieci? |
| |
| Jack |
Napisany: 29 Sie 2010 08:23 |
|
|
Tak (sory nie sprecyzowałem się, mogłeś pomyśleć że o telefon mi chodzi. Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina )
Napisany: 29 Sie 2010 08:36 |
|
|
nie wiem jak to sprawdzic sandisk z tylu jest napisane SDSDM , jakies ax...numerki jakaies . mogles rowniez pomyslec ze ja jestem ciemny z telefonów bo nigdy nie mialem podobnego problemu |
| |
| ziomek |
Napisany: 29 Sie 2010 08:39 |
|
|
makaveli912 ja juz na slepo ci moge powiedzieć co to jest na 80 % masz prawdopodobnie zainstalowane wiele aplikacji które ci mulą telefon lub jakąś aplikacje która bardzo muli np kasperski . Najszybsze wyjście hard format {*+3+zielona słuchawka+power}.
Napisany: 29 Sie 2010 08:43 |
|
|
I format karty pamięci wybierając menu > narzędzia > pamięć > opcje > formatuj kartę pamięci. Jeżeli nie pomoże to pozostaje wymiana karty na szybszą ^^"
Napisany: 29 Sie 2010 09:00 |
|
|
wow tyle to juz robiłem sam i nic, moze karta uszkodzona albo czytnik?
edit: chcialem ja wlozyc teraz bo chcialem ja raz jeszcze sformatowac i pisało karta pam uszkodzona to chyba z karta cos sie stało;/
Edytujemy posty//Jackson |
| |
| ramzestoja |
Napisany: 29 Sie 2010 09:39 |
|
|
Nie pisz posta pod postem, edytuj poprzedniego (za kolegę Jacksona) ale chyba to jest coś z karta, już raz tak miałem to wymieniłem kartę tam gdzie ja kupiłem i było oki. |
| |
| ziomek |
Napisany: 29 Sie 2010 10:20 |
|
|
512 uszkodzona coś mi tu ni pasuje one tak łatwo się nie psują , może być uszkodzona karta albo sam czytnik szwankuje . mi czasami też pisze że karta pamięci uszkodzona wtedy leciutko przecieram palcem po tych złotych kreskach {złączach} kart sd i z powrotem jest sprawna xd
Napisany: 29 Sie 2010 11:39 |
|
|
tyle, ze ja ten tel juz kupilem uzywany wiec mogla byc karta uszkodzona, mi sie tylko wydaje, poniewaz jak by byl czytnik zepsuty to by wogóle nie czytal plyt |
| |
| Jack |
Napisany: 30 Sie 2010 08:19 |
|
|
Więc czeka Cię wymiana karty pamięci. Kup coś szybkiego minimum class6