| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | ||
| Wyszedł Nowy Firmware 410.34.001 dla E51 Zmiany: -poprawiona stabilność połączenia -poprawiono obsługę poczty Tyle znalazłem. Jeśli ktoś zauważył jeszcze jakieś zmiany to piszcie tu. |
||
| wojtek3 | ||
| -podobno nie idzie go zhackować -ma wbudowane radio internetowe trzeba było doinstalowywać przynajmniej u mnie -jakaś funkcja udostępnianie online -na pluginie trybu gotowości opcja szukanie więcej nie zauważyłem mam ten firmware od wczoraj |
||
| Laki1231 | ||
| - da się shakować http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm _________________ |
||
| snake6666 | ||
Nie wiem czy ktoś może z was zauważył,ale soft od noki e51 (zarówno ten jak i inne wcześniejsze wersje) ma jeden mały "problem" mianowicie kiedy wejdziecie w MENU - POMOC - POMOC i przesuniecie się na indeks haseł a potem zaczniecie przewijać w dół klawiszem kierunkowym to wychodzi automatycznie z indeksu; jeżeli zaczniecie wpisywać literę z klawisza nr 2 to też wam wyjdzie z indeksu tak samo jak przy 4;przy wpisywaniu 3 przeskoczy nam do powitania. Pozostałe klawisze jednak nie sprawiają tego problemu |
||
| Laki1231 | ||
| snake6666, bywa i chyba są nowsze softy już. _________________ |
||
| snake6666 | ||
ostatnio aktualizowałem soft w e51 i tylko ten soft jest narazie najnowszą aktualizacją nowszych nie ma a to ,że bywa...to wiem |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Modyfikacje | Jack | |
240x320 | Szymuś | |
Aplikacje | Jack | |
Gry | Szymuś | |