| Autor |
Wiadomość |
| McTroy |
Napisany: 14 Cze 2010 04:24 Nowy Firmware v30.0.009 dla Nokii 5530XM |
|
|
Została już jakiś czas temu wypuszczona nowa wersja softu do w/w modelu ... Dokładnej listy zmian nie znalazłem ale z tego co udało mi się wyszukać to:
- poprawienie wydajności telefonu. - wprowadzenie kinetycznego przewijania w programach i menu. - zaktualizowana przeglądarka internetowa do v7.2.3 posiadająca nowe funkcje: domyślny pełny ekran oraz kinetyczne przewijanie. - w odtwarzaczu muzyki poprawione zostały ikony oraz automatyczne wyszukiwanie muzyki (odświeżanie biblioteki). - oraz dwie nowe aplikacje jakimi są: > Ovi Sync (do synchronizacji danych takich jak kontakty, kalendarz, notatki) > Shazam (do rozpoznawania muzyki)
Firmie Nokia udało się również uwolnić 2MB pamięci operacyjnej...
Moim zdanie same plusy
Nowy soft można zaktualizować za pomocą NSU lub bezpośrednio z poziomu telefonu. |
|
|
| Hipciu93 |
Napisany: 07 Wrz 2011 01:49 |
|
|
ej ja posiadam telefon z play i nie ma aktualizacji |
| |
| Undisputed |
Napisany: 07 Wrz 2011 01:53 |
|
|
Hipciu93, tylko bez "ej"
wciagnij nowszy soft z navifirm i wgraj Jafem i po klopocie. a sprawdzales aktualizacje z Nokia Software Updater?
Napisany: 07 Wrz 2011 02:31 |
|
|
Może ma telefon branodwany i sieć softa nie wypuściła. Jak nie zależy na gwarancji można wgrać soft nowszy niebranodwany.
Napisany: 07 Wrz 2011 06:40 |
|
|
nie zależy bo już mi się gwarancja skończyła a softa z navifirm wgrywałem i nie ma różnicy i tak gdy wezmę aktualizacja to nie ma ;/ Laki1231 skąd pobrać ten soft niebranodwany ? |
| |
| Laki1231 |
Napisany: 07 Wrz 2011 06:57 |
|
|
Navifirm - najnowsza wersja - euro3