| Temat Przesunięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| HolyGoalie | ||
iMobile prosty sposób na zdobycie cetyfikatu Strona iMobile proponuje prosty sposób na zdobycie certyfikatu Wystarczy: zarejestrować się , złożyć prośbę o certyfikat , pobrać go po kilku godzinach sposób podobny do OPDA ale tutaj nie musimy sie wysilać z pisaniem postów i zdobywaniem punktów :-P wchodzimy tutaj Pobieranie / Download:
1. Klikamy na miejsce zaznaczone na screenie 2. Rejestrujemy się : user name czyli nasz nick email adres email address , correct potwierdzamy adres email password hasło confirm password potwierdzamy hasło wpisujemy kod z obrazka potwierdzamy rejestracje niebieskim "klawiszem" 3. Po udanej rejestracji klikamy na zielony "klawisz 4. następnie wpisujemy w pierwsze okienko numer imei naszego telefonu i potwierdzamy go poniżej na końcu klikamy zielony 'klawisz" 5. system informuje nas o prawidłowym załączeniu prośby o certyfikat 6. po kilku godzinach logujemy się ponownie 7. ..i sprawdzamy czy nasz certyfikat jest juz gotowy , jeżeli został wygenerowany pojawi nam się okienko (screen poniżej) i to wszystko . ..klikamy i pobieramy nasz certyfikat i klucz (click here to download) Na swój certyfikat czekałem ok. 12 godz. Następnie rozblokowałem telefon Poradnik wzięty z innego forum. _________________ |
||
| pawelooss | ||
HolyGoalie napisał/a:
Wypadałoby podawać. ;] Poza tym iMobile się wycwaniło - podpisywać aplikacje można już tylko on-line, nie udostępniają certyfikatu. |
||
| LLLeoPL | ||
| No właśnie i w tym mój problem... Nie wiem jak podpisać HellOX'a, próbowałem ale jakoś nie wyszło. pisało że błąd certka a i na krzaczkowym sie nie znam... pomóżcie... Edytowane Dobra złożyłem apply'a na OPDA, przynajmniej jest po angielsku, dzięki za 'odpowiedż'... |
||
| Jack | ||
| Hello ox a na tej stronie podpisujesz bo nie pozwalają już pobierać certyfikatu na komputer. | ||
| tesla44 | ||
Opis:
Skoro niemogę pobrać certyfikatu na komputer to jak mam go zdobyć? |
||
| Jack | ||
| Jeżeli dostałeś info na tej stronce że certyfikat jest już gotowy to teraz wrzucasz niepodpisanego hello ox na stronkę i za pomocą certyfikatu który wyrobłeś popisujesz aplikacje. _________________ |
||
| tesla44 | ||
| Ok zrobiło mi ten certyfikat i jak wrzucic tego hello ox |
||
| chucky | ||
| tesla44, Opis:
_________________ |
||
| lilkaa | ||
| ej pomocy u mnie ta strona wyglada wogule inaczej! zarejstrowałem sie ale 2 kroku juz nie moge znalezc... | ||
| T@mek | ||
O to ci chodzi ? http://profile.imobile.com.cn/register.php |
||
| makaveli912 | ||
| co to jest to hello ox? | ||
| chucky | ||
| aplikacja dzięki której można złamać zabezpieczenia softu w telefonie _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
* Zanim założysz nowy temat *Koniecznie się z tym zapoznaj! |
Grafika | Kryzelek | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |
Gry | Jack | |
Zanim napiszesz nowy tematRegulamin działu |