| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chucky | ||
| - Nie działa przy Restarcie - skopiuj "SysApShutdownanimation.rsc" do "C:\Resource:\Apps" , następnie skopiuj "ShutdownAnimation.rmp" do "E:/Patches" , aktywuj patch i dodaj do autostartu w RomPatcher później skopiuj "sysap.mbm" do "C:\Resource:\Apps" - Testowane i działa na n73 , soft v4.0839.42.2.1 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| doodo | ||
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| maciejfrac | ||
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki |
||
| Emil_2525 | ||
| Można prosić link na 4shared? _________________ |
||
| patrikos23 | ||
| Link działa, wiec nie potrzebny jest inny serwer. _________________ |
||
| Emil_2525 | ||
| U mnie wywala błąd "Przekroczono imit oczekiwania (...)" Otwieram przez przeglądarke Opera Mini 5.1 beta w wersji dla S60. _________________ |
||
| patrikos23 | ||
| Pobierz na kompie-wszystko śmiga. _________________ |
||
| Emil_2525 | ||
Sęk w tym, że nie mam "kompa" i nie mam dostępu do jakiegokolwiek _________________ |
||
| Meler | ||
| Proszę: Pobieranie / Download:
Stąd powienieś pobrać bez problemu |
||
| Emil_2525 | ||
| Pobrałem, chociaż dopiero przez wbudowaną przeglądarkę telefonu. Dzięki _________________ |
||
| Emil_2525 | ||
| Na E61/i działa bez patcha ale zauważyłem pewien mały błąd: przy wyłączaniu telefonu gdy jest aktywny profil "Milczący" animacja się nie pokazuje, jest tylko biały ekran a telefon się nie wyłącza, pracuje cały czas ale nic poza podświetleniem nie reaguje i można tylko wyjąć baterie. Da się to zmienić aby modyfikacja działała prawidłowo w każdym profilu? P.S. Na E61i z najnowszym FW działa w każdym profilu, natomiast problem występuje w E61 z najstarszym FW. _________________ |
||
| Baton | ||
a można prosić jakieś screeny bo w ogóle nie wiem bo to daje |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
The best animation |
240x320 | Gamer | |
Xmass Animation |
240x320 | Gamer | |
Animation Menupatch napisany w Pythonie dzięki któremu w naszym menu będą widoczne ładne animacje |
Python | ziomek | |
Boot Animation InstallerAnimacja przy włączaniu urządzenia |
Aplikacje | patrikos23 | |
Pen And Paper AnimationPióro i papier jest to bardzo prosta w obsłudze aplikacja do rysowania i animacji. |
Aplikacje | Jack | |
Nokia Animation CreatorProgram do tworzenia animacji, do projektowania i rozrywki. |
Aplikacje | Jack | |
Zodiac animation wallpapers |
240x320 | Szymuś | |
Xoom Boot Animation (Honeycomb Live Wallpaper) |
Tematy | Undisputed | |
[Patch] T9 ExtenderWiększy słownik T9 |
Modyfikacje | Jack | |
[PATCH] ChangeSwipolicyInstalowanie niepodpisanych programów. |
Hacked Symbian/Flashing | BoRoS | |