| Autor |
Wiadomość |
| RadKe12 |
Napisany: 22 Sty 2010 11:28 |
|
|
Mój od Imienia Radek , a cyferki , sam nie wiem dlaczego |
|
|
| emmdde1 |
Napisany: 23 Sty 2010 06:56 |
|
|
moj od Inicjalow MD, kiedys na myspace robilem profil i nie dalo sie samo emde to podwoilem a jedyneczka bo tak lepiej |
| |
| flaaj |
Napisany: 31 Sty 2010 07:43 |
|
|
Kiedyś za młodu kiedy oglądałem jeszcze Power Rangersów, w pewnym odcinku natknąłem się na nazwę Dj Fly Tak mi się spodobała, ze postanowiłem uczynić ją swoim nickiem na wszystkich prawie kontach jakie posiadałem Kiedy jednak zacząłem nałogowo korzystać z forum Milionmuz.pl (już martwego raczej, bo nikt tam nie wchodzi), ktoś się zapytał, czemu przed nickiem mam DJ, skoro nie jestem Dj'em. Odpowiedziałem, że od tak sobie, bo lubię "techno"(kiedyś nie wiedziałem jak to się nazywa, każdy tak mówił na muzykę elektroniczną)... Ja byłem uparty i nie chciałem zmieniać nicku... W krótce każdy zaczął do mnie mówić "Flaj" i stąd to się wzieło Dodałem tylko jedną literkę "a" Od ponad roku mam tylko jeden i ten sam nick Czasem tylko, jak jest zajęty, to Elektryk flaaj, albo FlyElectric
Pozdrawiam, flaaj ;] |
| |
| altes30 |
Napisany: 31 Sty 2010 07:47 |
|
|
mój (altes) jest od słowa stary i Dobrego starego Piwa z Bawarii. |
| |
| Triarii |
Napisany: 03 Kwi 2010 10:27 |
|
|
Mój nick mam tak naprawdę przypadkiem. Chciałem zmienić swój stary, który powstał od nielubianego przeze mnie przezwiska. Triarii znalazłem przypadkiem w słowniku, na pierwszej stronie jaką wybrałem. (można sprawdzić na wikipedii co to znaczy ) Trochę dziwny sposób |
| |
| bastard3son |
Napisany: 04 Kwi 2010 12:22 |
|
|
mój nick pochodzi natomiast z drugiego wersu piosenki Billy'ego Talenta - River Below A trójka w środek jest dodana dlatego, że nie wszędzie w nicku może być spacja
Napisany: 12 Kwi 2010 04:04 |
|
|
Mój nick pochodzi od wokalisty zespołu Guns'n'Roses Axella Rossa |
| |
| Jack |
Napisany: 13 Kwi 2010 09:38 |
|
|
Mój wziął się z gierki call of duty |
| |
| Cantina |
Napisany: 11 Maj 2010 08:21 |
|
|
Lubię język włoski.
Napisany: 15 Maj 2010 10:07 |
|
|
Mój nick się wziął juz niestniejącego forum symbian.ovp.pl-Połaczenie nicku nokias i nokiapl |
| |
| daanielito |
Napisany: 06 Maj 2011 11:03 |
|
|
Koledzy w szkole i podwórku wymyślili Danielito od imienia Daniel, bo zawsze był drugi Daniel (gorszy) i tak jakoś mnie wyróżnili. W internecie pełno takich nicków, więc dodałem jedno więcej "a" i wyszło "daanielito". Teraz mówią do mnie nawet "Daan".
Napisany: 06 Maj 2011 11:08 |
|
|
Moj radziu od Mojego imienia Konrad-------maly konrad to konradek------radek-----radziu(zreszta wszyscy tak na mnie mowia)
baker----od piekarni bo tam pracuje a ze po angielsku bo pracuje w Anglii w angielskiej piekarni.
radziubaker