Autor Wiadomość
abdullahi Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 22 Cze 2009 12:26 Pochodzenie naszego nick'a  

Jak w temacie. Piszemy, skąd czerpaliśmy inspirację przy tworzeniu naszego wirtualnego imienia.

Zatem zaczynam:
abdullahi - w tak zwanym RL'u ludzie nazywaja mnie abdul od podobnie brzmiącego nazwiska, ale zazwyczaj na różnych forach i stronach z torrentami nick abdul jest zajęty, więc by nie musieć pamiętać, gdzie jak się nazywam, wszędzie używam mniej popularnego abdullahi kod emotikony: :)
BoRoS Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 22 Cze 2009 04:17  

d00b, haha dobre kod emotikony: ;D

Mój nick wziął sie od ... powiedzmy ze od początku mojego nazwiska kod emotikony: :P w realu to moje pseudo i dlatego tutaj tez jestem BoRoS kod emotikony: :) Myśle ze moj nick jest prosty i nie oklepany kod emotikony: ^_^

ziomek Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 23 Cze 2009 12:06  

Mój nick wziął się trochę znikąd ale powiem wam tyle że ziomek wziął się od tego że zawsze bujam się z kumplami i zawsze wszędzie i w necie i w mieście mnie pełno i ziomek to był mój pierwszy nick.Nie daleko potem stałem się ziomekthebest z dwóch powodów po pierwsze w praktyce w nie było gry ani aplikacji której bym nie załatwił stałem się głównym żródłem plików na fona w mojej szkole .A po drugie to dla mnie thebest oznacza moje cechy Twórczy
HeroicznyElokwentnyBlinkowatyElastycznyStrasznyTowarzyski
A teraz wyjaśnienie Twórczy bo stworzyłem parę tricków do bt info na obejście sparowania ,Heroiczny tak powiedział mój kumpel jak uratowałem jego fona przed virusem ,Elokentny bo udało mi się prze literować to słowo,Blinkowaty znaczy że jak z czymś wyskoczę to nie przestaje gadać,Elastyczny jak netia ,Straszny tak powiedział facet który obraził moja komórkę i został bez zębów ,Towarzyski bo wszyscy dobijają się do mnie o gry i aplikacje .

[ Komentarz dodany przez: BoRoS: 23 Czerwiec 2009, 14:10 ]
bardzo ciekawe kod emotikony: :D

Cantina Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 23 Cze 2009 07:22  

A mój z mojej własnej Inspiracji kod emotikony: :) . A tak poważnie to "inspiruję" jednego człowieka.
LukiM Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 01 Wrz 2009 05:11  

Mój nick wziął się od szkolnego pseudo Łuki (Łukasz), a M to taki drobny symbol mojego ulubionego zespołu MetallicA kod emotikony: :sugoi:
Gloobi Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 15 Wrz 2009 10:01  

Mój nick także wziął się od szkolnego pseudo, ale przeszedł modyfikację kod emotikony: :D Moja ksywka to Globi. Dorzuciłem jedno o, bo wg. mnie tak jakoś lepiej no i jest kod emotikony: ;P

Szymuś Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 17 Wrz 2009 04:20  

Przezwisko szkolne kod emotikony: ;)

Adu Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 14 Paź 2009 08:08  

Mój od Imienia kod emotikony: :) .

lui754 Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 17 Paź 2009 03:17  

Tata BoRoSa (wujek) mnie nazywał lui jak przyjeżdżałem. A cyferki dodałem bo lui było zajęte na pewnym forum. Tak się przyjęło ;]

[ Komentarz dodany przez: BoRoS: 17 Październik 2009, 19:19 ]
hehe kod emotikony: :]
Cantina Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 26 Paź 2009 06:38  

Ze stanu ducha i zamiłowania do włoskiego.

Recol Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 08 Lis 2009 11:26  

Mój od nazwiska kod emotikony: :P
Acik Pochodzenie naszego nick'a Napisany: 27 Gru 2009 11:08  

Mój od imienia Andrzej kod emotikony: ;P
1 2 3 »