| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Raven1911 | ||
Pobieranie / Download:
Nowy link prosto od Szymusia _________________ |
||
| krychu92vip | ||
Znam pare tricków i znalazłem parę przydatnych błędów ale nie wiem czy pisać... NP: kopiowanie poków i item'ów (ball'i też) Jak zdobyć legendy Szybka kasa i takie tam Edit by BoRoS : Kolor czerwony jest dla admina Mozesz napisac te tricki . ** Dodano: 8 Kwiecień 2009, 15:08 ** Sorki zapomniałem... wybiło mi się z głowy...Tak więc 8-) KLONOWANIE POKÓW I PRZEDMIOTÓW 1. Bierzemy poka którego chcemy sklonować do PARTY i dajemy mu przedmiot jaki też chcemy sklonować (przynajmniej jeden pok musi być już w PARTY) 2. Robimy SAVE przed komputerkiem w grze 3. Włączamy kompa i BILL'S PC 4. Wychodzimy z DEPOSID I wchodzimy do CHANGE BOX. 5. "Zmieniamy" BOX, ale zanim gra nam się zapisze (Czyli równo z tym jak pojawi się "kropka" po POWER) wyłączamy grę z Menu Emulatora (WAŻNE: Nie zadziała jak zrobimy to "czerwoną słuchawką" lub wyjęciem baterii z fona) 6. Wczytujemy grę 7. Podziwiamy klony (jeden w PARTY i drugi w BOXsie) 8. Gapimy się w lustro na BEGGINER HAKER Możemy to zrobić z 5 pokami naraz. SPRAWDZONE |
||
| laurakinia | ||
| Gdzie mozna pobrać pokemon crystal ?? ?? ?? Edit by BoRoS : uzywaj poprawnej polszczyzny ! |
||
| krychu92vip | ||
| Tips&Trick by Krychu92vip Szybka kasa Rozwalaj Elite 4 lub kopiuj Nugget'y Legend - Catch Jednego z legendarnych Psów 1. trenujemy poka na 39 lvl. 2. idziemy na lewo od Burned Tower zmieniamy lokacje i idziemy na trawę na skrzyżowaniu. 3. używamy Repel. 4. Łazimy po trawie 5. Powinien wyskoczyć. Jak tak |
||
| Misiekk0507 | ||
| link do paki nie działa | ||
| HolyGoalie | ||
| mógłby ktoś zrobić reupa ?:] _________________ |
||
| Szymuś | ||
HolyGoalie, nasz klient nasz pan :Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| d00b | ||
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| HolyGoalie | ||
dziękuję bardzo! _________________ |
||
| Cantina | ||
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| foobos | ||
| witam. :-) czy może jest już gra pokemon cristal na której można wymieniać póki przez bluetooth, jeśli tak to proszę o link do miej. Sory za błędy. :-) | ||
| fryzzjer | ||
| mozna prosic o reup? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[E50] Pokemon crystal |
Szukam | stopapl123 | |
Pokemon[Seria] |
Inne | Szymuś | |