| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ci4r4x | ||
Witam 1 raz mam tel z symbianem i nie mam zielonego pojecia jak lamac certyfikat i jak go zdobyc bardzo bym prosil o pomoc. Z Gory dziekuje |
||
| Jack | ||
| Nie łamiemy certyfikatu tylko system. Co do tego czy da się to zrobić to podaj nam Twóją wersję softu (kod to *#0000#). Pewnie soft jest do złamania hello oxem ale napisz aby się upewnić. Problem może być dopiero w uzyskaniu certyfikatu którym trzeba będzie podpisać wyżej wymieniony program. Strona OPDA jest najlepsza do certyfikatów jednak ostatnio ma ona problemy z serwerami. Spróbuj wyrobić tam certyfikat (w poradnikach znajdziesz więcej info) i jak już go zdobędziesz to napisz. W oczekiwaniu na certyfikat możesz poczytać co nieco jak wygląda procedura łamania systemu w dziale hacked symbian _________________ |
||
| ci4r4x | ||
| Nie wiem o co dokladnie chodzi podam 2 informacje Wersja oprogramowania: V 21.1004 Typ: RM-625 |
||
| Jack | ||
| Wykorzystaj hello ox Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian musisz go podpisać własnym certyfikatem co w tej chwili może okazać się problemem_________________ |
||
| ci4r4x | ||
| Bo ja nawet nie wiem jak zdobyc ten certfikat posiadam program: signsis. Nie wiem czy on bedzie potrzebny | ||
| Jack | ||
| Certyfikat zdobędziesz na OPDA/iMOBILE. Wszystko w poradnikach _________________ |
||
| ci4r4x | ||
| Tylko ze jest taki maly moze troche glupi problem ze nie moge odszukac zadnego poradnika jak zdobyc ten certyfikat. I czy do np. do kazdej gry musze miec inny certyfikat czy jak juz bede mial ten jeden to bedzie do wszystkich? | ||
| Jack | ||
| http://symbiane.pl/jak-wy...pda-vt15097.htm cert będziesz miał jeden do wszystkiego _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Save 100% do gier S^3.Angry Birds, Avatar, Assassins Creed, Asphalt 5 |
Gry | Laki1231 | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Lamanie softu 50.0.005 Nokia 5800XM |
Pytania i Problemy z telefonami | tmc | |
pomocy nokia 6300gdzie mogę znalezc jakies sterowniki zeby telefon głośniej grał?? mam nokie 6300 |
Szukam | rysio417 | |
Nokia 5228 tańszą wersją 5230 bez 3G i GPS |
Newsy | Jack | |