| Autor |
Wiadomość |
| kolix |
Napisany: 31 Sie 2010 12:17 Pytania odnośnie filmów |
|
|
Witam czy zna ktoś dobry program do konwertowania filmów z dobrą jakością i jakis poradnik jak to zrobić?? szukałem ale nie znajdę |
|
|
| Jack |
Napisany: 31 Sie 2010 12:26 |
|
|
Ale do jakiego formatu
Napisany: 31 Sie 2010 01:10 |
|
|
ja używam format factory, dobry i darmowy
Napisany: 31 Sie 2010 02:22 |
|
|
Ja używam Xilisoft'u Video Converter Ultimate. Jest na prawdę dobry, wszystko możesz przekonwertować i ustawić bardzo dużo parametrów. Nie jest darmowy, ale znajdziesz jakąś wersję "darmową"
Autor postu otrzymał pochwałę. |
| |
| yasori |
Napisany: 31 Sie 2010 02:29 |
|
|
SUPER- tak się nazywa ten program. Możesz w nim ustawić praktycznie wszystko, od liczby klatek, po częstotliwość dźwięku. Ponadto, konwertuje multum formatów, od gif po avi
Autor postu otrzymał pochwałę. |
| |
| kolix |
Napisany: 31 Sie 2010 03:15 |
|
|
Mi chodzi żeby filmy ładnie hulały na nokii 5800 |
| |
| Jack |
Napisany: 31 Sie 2010 03:17 |
|
|
Ale ułatwiłeś sprawę. Załatw sobie smart movie i konweruj wszystko do .avi tymi programami które podali koledzy wyżej
Napisany: 01 Wrz 2010 10:23 |
|
|
A jakie ustawić parametry w tym programie Xilisoft'u Video Converter Ultimate by się nie przycinało żeby była dobra jakoś i niedużo zajmowały. |
| |
| nikus287 |
Napisany: 01 Wrz 2010 11:45 |
|
|
Ja używam Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter i konwertuję wszystko na mp4. Zawsze zajmuje mało miejsca, filmik 1 godzina 30min zajmuje około 500MB na najlepszej jakości w rozdzielczości 640x360.
Napisany: 01 Wrz 2010 12:18 |
|
|
Wiesz co... To wszystko tak na prawde zalezy od Ciebie jak Ty to poustawiasz... Wydaje mi sie, ze z pomoca smart movie nie powinno sie ciac. Tutaj jest calkiem dobry procek. Wiesz, zalezy czym sie kierujesz. Jezeli ekonomia, to ustaw gorsze parametry, jak jakoscia... No coz ciac sie nie powinno. Nie sprawdzalem tak na prawde mozliwosci video tego telefonu, ale uzywalem tego programu chociazby na psp atam jest gorszy procek i mniej dopracowane aplikacje byly ;p i wszystko dzialalo. Mysle, ze to, czy sie bedzie ciac bardziej zalezy od klasy karty pamieci. HD i tak nie osiagniesz, ale jak ustawisz za duzo fps'ow to moze zgrzytac. |
| |