| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Marcin061991 | ||
| Pójdzie ta gra na nokii n78? Nie posiada ona akcelerator 3D, ale jest to symbian 3rd. EDIT Już sobie poradziłem, zainstalowałem wersje nofpu |
||
| Szymuś | ||
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| kwiat | ||
| Ja mam taki problem ze zrobilem wszystko jak w instrukcji a jak proboje wlaczyc to tylko chwilowo pokazuje sie proces uruchamiania i dalej nic sie nie dzieje. Posiadam nokie n96 zapomnialem dodac. Przy probie zainstalowania tego pips wyskakuje blad uktualnienia |
||
| Jack | ||
| Aby zainstalować nowsze biblioteki pips (niezbędne do uruchomienia) należy usunąć starszą ich wersję _________________ |
||
| kwiat | ||
| Nie mam wgl ich zainstalowanych... Bynajmniej nie moge znalesc. Prosze o poprawienie tematu bo wprowadza ludzi w blad. Quake nie pojdzie na noki n96. Jest nowszym modelem i co dziwne nie posiada akceleratora 3d... Co za tym idzie gra nie bedzie dzialac _________________ |
||
| kamoO160 | ||
| sorry, że odświeżam ale jeśli ktoś ma problem ze słabą grafiką to wystarczy w video przestawić na open gl i dać apply.. gra nam się zrestartuje i włączy ponownie lub trzeba włączyć ponownie i grafika powinna być troszkę lepsza;] _________________ |
||
| Acarix | ||
| Mógłby ktoś powiedzieć, czemu po minucie ładowania gra mi się wyłącza? Mam Nokie N95. Edit: Zauważyłem w JbakTaskMan, że mam 18/48ramu, ale nie wiem które procesy pozamykać, żeby nie wyłączyć telefonu. Mógłby ktoś podać procesy które są zbędne? Użyłem "Kill me" i wyłączyłem procesy z pierwszej zakładki, ale gra dalej nie chodzi a JbakTaskMan pokazuje teraz 19ramu. |
||
| F1LiP88 | ||
| działa to na e71?? bo nie wiem czy ona ma ten akcelerator itp... | ||
| MichuXD | ||
| Pójdzie na E52??? A poza tym Acarix, czytaj uważnie gra musi mieć 26 - 27 Mb ramu | ||
| Laki1231 | ||
| E52 pewnie pójdzie jest mocniejsza od N95 _________________ |
||
| MichuXD | ||
| thx Laki1231, [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 04 Maj 2011 07:20 ] Staramy się nie pisać tego typu postów // Laki1231 |
||
| MichuXD | ||
| Mam pytanie jak przełączyć tryb na landscape?? | ||
| « 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Quake 3 |
Szukam | Struziu | |
Quake 4Strzelanka |