| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | ||
| Quake 2 Jest to QUAKE2 przeniesiony z PC, stworzony specjalnie na telefon z platformą SYMBIAN 3rd działający z akceleratorem 3D, działa bardzo płynnie, i ma dobrą grywalność, świetna muza oraz wystrzały hehe, czy warto zagrać ? na pewno warto zainstalować i zobaczyć ją, nie było tak świetnej strzelanki na platformę PDA grać można w pionie bądź w poziomie [240x320 & 320x240] Kompatybilne telefony z grą: Nokia E90, N82, N95-1, N95-2 8GB, N95-3, N96 Testowane na Nokii N95-1, Symbian 9.2, Series60 3.1 Paczka zajmuje wszystkie pliki potrzebne do uruchomienia gry, w tym muzyka, sam w nią grałem i była przeze mnie testowana Plik spakowany zajmuje 69.8MB + 53.3MB, po rozpakowaniu to tylko 200MB Te pak0.pak, pak1.pak i pak2.pak to dodatkowo, jakby komuś błędy były Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
DOWNLOAD : QUAKE2.PART1 - 19MB Pobieranie / Download:
QUAKE2.PART2 - 19MB Pobieranie / Download:
QUAKE2.PART3 - 19MB Pobieranie / Download:
QUAKE2.PART4 - 12.9MB Pobieranie / Download:
CDAUDIO - 53.3MB Pobieranie / Download:
Opis instalacji: 1. Pobieramy całe dwie paczki na dysk, rozpakowujemy. 2. Po rozpakowaniu mamy 2 pliki i 2 foldery 'QUAKE2' oraz 'QUAKE2\CDAUDIO' 3. Wrzucamy cały folder na kartę poprzez czytnik kart bądź Pamięć Masową, ten drugi folder z 'CDAUDIO' wystarczy tylko nadpisać cały folder 'QUAKE2' bądź samemu przekopiować do folderu 'QUAKE2' 4. W telefonie instalujemy * najpierw biblioteki PIPS 'pips_s60_1_2_SS.sis', najlepiej na karcie e:\, tam gdzie jest QUAKE2 [ja tak zrobiłem] * teraz instalujemy 'quake2_v101_armv6_fpu.sisx' też na karcie e:\ 5. Włączamy i cieszymy się grą. Gra potrzebuje min. 26.5MB-27MB, zatem zalecam zresetować telefon, i od razu włączyć grę, jak będzie się wyłączać gra to należy wyłączyć jakieś drobne programy działające w tle, albo jakieś procesy, ściągające ceną pamięć.Gra po włączeniu bardzo długo się ładuje, jest czarny ekran, więc nie panikujcie, u mnie się ładowała około 1.20 min, oraz przy ładowaniu poziomu; należy co jakiś czas nacisnąć na jakiś przycisk aby wygaszacz się nie włączył.UWAGA: Podczas rozpakowywania ściągniętej paczki "QUAKE2" użyjcie opcji: 'rozpakuj tutaj', ponieważ po bezpośrednim rozpakowaniu automatycznie tworzy się katalog "QUAKE2", będzie zdublowany folder 'QUAKE2' w wyniku tego po naciśnięciu na ikonę gry nic się nie pojawi. STEROWANIE: UP - do przodu DOWN - do tyłu LEFT - w lewo RIGHT - W prawo * + UP - skierowanie celownika w górę * + DOWN - skierowanie celownika w dół środkowy przycisk - strzelanie 2 - kucanie 6 - granaty zielona słuchawka - centrowanie widoku 0 + LEFT - chodzenie bokiem w lewą stronę 0 + RIGHT - chodzenie bokiem w prawą stronę ołówek - automatyczne celowanie do góry góra & dół, regulacja głośności - ruszanie celownikiem do góry i w dół, aby wyjść z tego naciskamy * ZALETY: *ładna grafika; *świetny dźwięk: muzyki i strzałów; *łatwo się steruje; *dobra grywalność *dobra sztuczna inteligencja potworów; *realistyczne sterowanie; *dobre na długie wieczory; *tryb zapisu oraz odczytu gry; *świetne odwzorowanie gry z PC'a; *różne poziomy oraz mapy; *opcje zmiany gry; *możliwość gry w trybie Landscape [320x240]; *tryb MultiPlayer. WADY: *długi czas ładowania; przy starcie oraz przy ładowaniu poziomu; *potrzebna duża ilość RAM'u min. 26.5MB-27MB, czasami trzeba zresetować telefon; *chodzi tylko na nie wielką ilość telefonów z akceleratorem 3D; *nie którym, może przeszkadzać sterowanie, na małym ekranie; *brak zmiany grafiki, na lepszą bądź słabszą; *brak zmiany sterowania. Wymagania: Gatunek: FPS Ocena: 9/10 Multiplayer: tak Wymagania sprzętowe: Min. 26.5MB RAM, Symbian 3rd, akcelerator 3D Muzyka: tak Oto filmiki: Pobieranie / Download:
mirrory by Szymuś: Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Chojrak1108 | ||
ja wale powiedz tak szczerze komu sie to bedzie chciało sie bawic bo ja nie wiem ale gra wumiata |
||
| matip1 | ||
| Kurde jak instaluje te biblioteki PIPS to mi wyskakuje bląd pomóżcie. Mam nokie 6220 classic |
||
| darek5610 | ||
| to samo przy inastalowniu PIPS wyskakuje błąd uaktualnienia, posiadam nokie n78 30.011 | ||
| adasiek007 | ||
| Dla użytkowników nokii 6220c... Nie trzeba instalować tego pips... wystarczy przeżucić to wszystko z paczek i normalnie zacząć instalacje z pliku quake II... Gra super.... | ||
| flaaj | ||
Ej mam takie pytanie Na symbianie s60v5 działają gry z tego symbiana, ale widzę, że tutaj proces instalacji jest trochę inny, niż normalnie Będzie ta gra działać na 5800? |
||
| chucky | ||
| flaaj, Romuś napisał/a: a 5800 nie ma akceleratora 3d w dodatku jakby udało się odpalić ta grę na 5800 no pewnie nie działby dotyk w tej grze
_________________ |
||
| flaaj | ||
Przy grach z s60v3 pojawia się gamepad ze strzałkami i 4-ma klawiszami ABCD, więc o dotyk mogę być spokojny. Można też włączyć wirtualną klawiaturę numeryczną, więc tym bardziej problemów z dotykiem raczej nie będzie No ale niestety ten feralny akcelerometr ;/ No nic, dzięki za pomoc |
||
| sebstpl | ||
| czyli idzie to na 5800? | ||
| altes30 | ||
U mnie śmiga aż miło !!!! |
||
| chucky | ||
| sebstpl, przeczytaj co napisałem wyżej _________________ |
||
| PavloSSJ | ||
Jest to QUAKE2 przeniesiony z PC, stworzony specjalnie na telefon z platformą SYMBIAN 3rd działający z akceleratorem 3D, działa bardzo płynnie, i ma dobrą grywalność, świetna muza oraz wystrzały hehe, czy warto zagrać ? na pewno warto zainstalować i zobaczyć ją, nie było tak świetnej strzelanki na platformę PDA grać można w pionie bądź w poziomie [240x320 & 320x240] Kompatybilne telefony z grą: Nokia E90, N82, N95-1, N95-2 8GB, N95-3, N96 Testowane na Nokii N95-1, Symbian 9.2, Series60 3.1 STEROWANIE: UP - do przodu DOWN - do tyłu LEFT - w lewo RIGHT - W prawo * + UP - skierowanie celownika w górę * + DOWN - skierowanie celownika w dół środkowy przycisk - strzelanie 2 - kucanie 6 - granaty zielona słuchawka - centrowanie widoku 0 + LEFT - chodzenie bokiem w lewą stronę 0 + RIGHT - chodzenie bokiem w prawą stronę ołówek - automatyczne celowanie do góry góra & dół, regulacja głośności - ruszanie celownikiem do góry i w dół, aby wyjść z tego naciskamy * ZALETY: *ładna grafika; *świetny dźwięk: muzyki i strzałów; *łatwo się steruje; *dobra grywalność *dobra sztuczna inteligencja potworów; *realistyczne sterowanie; *dobre na długie wieczory; *tryb zapisu oraz odczytu gry; *świetne odwzorowanie gry z PC'a; *różne poziomy oraz mapy; *opcje zmiany gry; *możliwość gry w trybie Landscape [320x240]; *tryb MultiPlayer . WADY: *długi czas ładowania; przy starcie oraz przy ładowaniu poziomu; *potrzebna duża ilość RAM'u min. 26.5MB-27MB, czasami trzeba zresetować telefon; *chodzi tylko na nie wielką ilość telefonów z akceleratorem 3D; *nie którym, może przeszkadzać sterowanie, na małym ekranie; *brak zmiany grafiki, na lepszą bądź słabszą; *brak zmiany sterowania. Wymagania: Gatunek: FPS Ocena: 9/10 Multiplayer: tak Wymagania sprzętowe: Min. 26.5MB RAM, Symbian 3rd, akcelerator 3D Muzyka: tak Oto filmiki: http://www.youtube.com/wa....s%5Fid%3D13140 http://pl.youtube.com/watch?v=2SIzb23amW8 DOWNLOAD: Pobieranie / Download:
|
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[C6] Quake 3 |
Szukam | Struziu | |
Quake 4Strzelanka |
240x320 | elinart11 | |