| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michalo_007 | ||
Najnowsza wersja TUTAJ Quick Office v. 6.2.169 - S60v5,v3 INFO Wersja tajest przeznaczona dla telefonów pracujących na systemie symbian S60v5: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97 i Samsung i8910 Omnia HD , w pełni obsługująca ekrany dotykowe. Niestety nie wprowadzono w obsłudze języka polskiego. Obsługiwane formaty plików: # Microsoft Office: 97, 2000, , 2003, & 2007# Kompatybilne z Symbian S60 3 edycji oraz 5 edycji Program umożliwia: # Przeglądanie i edycję plików Word, Excel and PowerPoint na naszych telefonach. # Tworzenie i zapisywanie nowych plików Word, Excel and PowerPoint . Instalacja : Krótka instrukcja jakby, ktoś zapomniał. 1. Najpierw instalujemy QuickOffice base.sis 2. Potem QuickOffice.sis 3. I na końcu QuickOffice_Leftup.sis Wszystkie te pliki są w paczce DOWNLOAD Pobieranie / Download:
Nowsza wersja aplikacji na stronie 2 |
||
| Kajluk | ||
| bedzie dzialac na se vivaz? | ||
| Jack | ||
Kajluk Pobierz>zainstaluj>podziel się z nami czy działa _________________ |
||
| Kajluk | ||
| niestety na razie sie nie podziele ta informacja bo uzywam telefonu do łączenia z internetem i mam problemy ze sciaganiem z sharingmatrix | ||
| Kartezjusz22 | ||
| Mirror Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Hasło: symbiane.pl _________________ |
||
| tomekm128 | ||
na nokia 5230 działa. |
||
| Kajluk | ||
| dzieki za mirror. Ale mam jeszcze jeden problem bo chyba musze zlamac symbiana bo wyskakuje mi błąd certyfikatu. Ale nie wiem jak to zrobic. Jestem swieżym posiadaczem symbiana. Proszę o pomoc | ||
| Jack | ||
| Wyrób certyfikat na OPDA i podpisz nim program hello Ox. Wszystko masz w hacked symbian. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| adrian033 | ||
| nie można zainstalować ostatniego pliku pisze że format pliku nie obsługiwany nokia 5230 | ||
| tomekm128 | ||
| po prostu nie instaluj tego pliku. u mnie działa bez tego. | ||
| adrian033 | ||
tomekm128 napisał/a: faktycznie potwierdzam działa
|
||
| Kajluk | ||
| wszystko pieknie i fajnie ale wszystko co przeszukalem w tym temacie o hakowaniu jest tylko mowa o nokiach nic o se vivaz. | ||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Quick Office symbian s60v5 |
Szukam | danio040 | |
Quick Office Adobe Readerobsługa plików PDF |
Aplikacje | patrikos23 | |
Quick Office Premier Upgradeaplikacje office na telefon komórkowy |
Aplikacje | BoRoS | |
[n97] Quick office i update error |
Pytania i Problemy z telefonami | blackrw83 | |
3D Real Kamastura - Office |
Inne | Gamer | |
Picsel Smart Officeumożliwia edycję oraz modyfikację plików Microsoft Office 2007 |
Picsel Smart Officeumożliwia edycję oraz modyfikację plików Microsoft Office 2007 |
[1.5+] Picsel Smart OfficePicsel Smart Office umożliwia edycję oraz modyfikację plików Microsoft Office 2007 |
[1.6+] Office Calculator ProRozbudowany kalkulator matematyczny |