| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Kartezjusz22 | ||
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| pijawka | ||
Tylko mi obraz się jak by "psuje" ? Dzieli się na 4 i nakładają się na siebie dziwnie kwadraty.. |
||
| maly2000 | ||
Znalazłem jakąś wersję Rally Master, ale nie mogę jej sprawdzić bo.....mam Satio i u mnie zawsze będzie OK!!!! Proszę o wypróbowanie Pobieranie / Download:
POPRAWIONE!!! |
||
| Jack | ||
| Ale to jest dział s60v5. Po co dajesz link do wersji java? Popraw _________________ |
||
| Night123 | ||
| Na moim SE Vivaz gra śmiga tak jak powinna...ze strony SE można ją za darmo ściągnąć | ||
| bauzer | ||
Night123 napisał/a: Ja też mam SE Vivaz i mi niechciało działać jak kiedyś to prubowałem, no ale zobacze raz jeszcze, mam nadzieje że sie myle
--------------------------------------------------------------------------------------- Sprawdziłem I faktycznie na SE Vivaz to niedziała, niewiem skąd wziałeś ten stek bzdur, ale to nieważne, gra dziala tylko na Satio! ----------------- maly2000 napisał/a:
To jest to, ta wersja tej gierki śmiga szybciej niż ja, jak spuźniam się na autobus do szkoły. Wielkie dziękiNie piszemy posta pod postem//Jackson _________________ |
||
| Jack | ||
Opis:
Wersja v1.08 Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Harmattan | ||
| Świetna gra, jeśli się nie myle w PlayNow Arena jest do pobrania za darmo, świetna grafika, steruje się akcelerometrem równie świetnie co przez dotyk, jednak w tym pierwszym trzeba mieć większą wprawe. Gierka potrafi baardzo wciągnąc, także uważajcie jak się do niej przysiadacie Dodaję, że na N97 strasznie się zacina, co uniemożliwia grę... _________________ |
||
| Skowron633 | ||
| Użyłem linku: Pobieranie / Download:
i się tnie a jak chce skręcić to mi tak opuźnia ruch że nie wiem. NIc nie da się zrobić. Ale grafika Super Koduj linki. Posty scalone // Jackson |
||
| fiszkon | ||
Skowron633, mając nokię 5230 na pewno nie będzie Ci dobrze działać W pierwszym poście pisze, że na Satio _________________ |
||
| kondzikpl | ||
Mam nokie 5800 . zainstalowane , chodzi... ale tak się zwiesza że nie da się grać niestety... a zapowiadało się elegancko |
||
| Jack | ||
| Możliwe że dzieje się dlatego że nie macie akceleratora grafiki... _________________ |
||
| « 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Rally Master ProWyścigi, Sport |
Gry | Laki1231 | |
Rally Master Pro PLWyścigi |
240x320 | Gamer | |
Rally Master Pro |